Airsoft aseet motonet

Ilma-aseet | Motonet Oy

Ilma-ase on mukava ja edullinen tapa aloittaa ampumaharrastus tai kehittää taitojasi, jos olet jo vähän kokeneempi tarkka-ampuja tai kenties metsästäjä.

Tuoteryhmä: Ilma-aseet

Ilma-aseet | Motonet Oy

Ilma-ase on mukava ja edullinen tapa aloittaa ampumaharrastus tai kehittää taitojasi, jos olet jo vähän kokeneempi tarkka-ampuja tai kenties metsästäjä.

Ilma-aseet | Motonet Oy

Ilma-aseet | Motonet Oy

Motonet Pro – Ota yhteyttä! Motonetin kanta-asiakkuus / Motonet-lahjakortti · Usein kysytyt kysymykset · Motonet-korjaamot · Motomaatti / Motopesu / Motoimuri

Tuoteryhmä: Ilma-aseet

Ilmapistoolit | Motonet Oy

Myymme ilma-aseita vain täysi-ikäisille, ja alaikäinen saa käyttää niitä ainoastaan aikuisen valvonnassa. Tilaa heti verkosta tai piipahda lähimpään Motonet- …

Tuoteryhmä: Ilmapistoolit

Huolto käynnissä | Motonet Oy

Motonet-verkkokauppaa huolletaan, luvassa on entistä nopeampi ja varmatoimisempi palvelu. Motonet asiakaspalvelun yhteystiedot

Ilma-aseet | Motonet Oy

Ilma-ase on mukava ja edullinen tapa aloittaa ampumaharrastus tai kehittää taitojasi, jos olet jo vähän kokeneempi tarkka-ampuja tai kenties metsästäjä. Ilma- …

Tuoteryhmä: Ilma-aseet

Ilma-aseet | Motonet Oy

Motonet Outlet – Ilma-aseet. Motonet-tavaratalojen tuotevalikoima uudistuu jatkuvasti. Sen myötä järjestelemme koko ajan hyllytilaa uutuustuotteille, ja samalla …

Tuoteryhmä: Ilma-aseet.

Hakutulokset | Motonet Oy

Ilma-aseet Murupolku … Hakutulokset antamillesi hakusanoille “Ilma-aseet” (156 kpl):. Järjestä tuotteet: … Gamo BB teräskuula 4,5 mm 500 kpl. 55-18682.

Airsoft | Karkkainen.com verkkokauppa

Airsoft aseet mukailevat ulkonäöltään oikeita tuliaseita Airsoftissa käytetään … johon kuuluvat Airsoft–aseet ja Airsoft–maskit löydät helposti ja …

Airsoft on suosittu taistelupeli nuorille ja aikuisille

Airsoft juontaa juurensa 1980–luvun Japaniin. Airsoft on taistelupeli, jota voidaan pelata niin sisä- kuin ulkotiloissa. Airsoftissa pelaajien tavoitteena on suorittaa erilaisia tehtäviä aseistuksenaan kuulapyssy, joka ampuu läpimitaltaan kuuden millimetrin muovikuulia. Airsoft–pelissä voidaan pelata erilaisia pelejä kuten skenaariopelejä, jonka teema voidaan rakentaa vaikka todellisen sotahistoriallisen tapahtuman ympärille.

1980–luvulla Japanin paikalliset aselait kiristyivät ja useimpien oikeiden tuliasetyyppien hallussapito kiellettiin. Näin syntyi airsoft, jonka kehityshistorian tuloksena suosituimmaksi malleiksi jäivät nykyiset, jousella ja ilmanpaineella kuulia ampuvat Airsoft–aseet. Airsoft–aseet ovat asejäljitelmiä ja muistuttavat aitoja tuliaseita. Airsoft–pelille on tyypillistä myös sotilasrekvisiitan käyttö.

Airsoft aseet mukailevat ulkonäöltään oikeita tuliaseita
Airsoftissa käytetään erilaisia aseita, jotka eroavat niin ulkonäöltään kuin teknisiltä ominaisuuksiltaankin. Nykyään on käytössä neljällä eri tavalla toimivaa kuulapyssyä. Airsoftissa käytettävä kuulapyssy voi olla sähkö-, kaasu-, paineilma-, tai jousitoiminen. Aseissa käytetään eri painoisia kuulia, joiden paino on yleensä 0,12–0,48 -grammaisia. Suosituimmat Airsoft–aseet ovat pistoolit, konepistoolit, rynnäkkökiväärit, tarkkuuskiväärit ja haulikot.

Kaasuviritteinen kuulapyssy toimii siten, että pieni määrä ponnekaasua vapautuu joko lippaasta tai CO²–kapselista ja työntää manuaalisesti sisäpiippuun ladattua kuulaa ja samalla piippua luistilla taaksepäin. Aseen luisti lataa jousen voimalla eteen palatessaan piippuun uuden kuulan.

Jousiviritteiset Airsoft–aseet ovat aina kerranlaukeavia, joten kuulapyssy pitää ladata joka laukauksen jälkeen uudelleen. Haulikossa lataus suoritetaan pumppaamalla, pistoolissa vetämällä luisti taakse ja kiväärissä vetämällä kiväärin lukkoa. Lataaminen toistuu aina ampumisen jälkeen.

Sähkötoimiset aseet ovat rakenteeltaan monimutkaisimpia. Aseet toimivat vaihdelaatikkoa pyörittävän moottorin voimalla. Vaihdelaatikko syöttää kuulan ja vetää ilmamännän taakse viritysasentoon. Laukaistaessa kuulapyssy toimii kuten ilmakivääri.

Airsoft maskit suojaavat pelaajan kasvot tehokkaasti
Airsoftissa turvallisuuteen täytyy kiinnittää erityistä huomiota. Pelaajilta edellytetään hyväksyttyjen suojavarusteiden käyttöä. Pelaajien tulee olla tietoisia siitä, miten asetta käsitellään ja miten aseen kanssa liikutaan julkisilla paikoilla. Airsoft–maskit suojaavat pelaajan koko kasvot. Airsoft–maskit antavat yleisesti hyvän suojan myös korville ja irroitettava aurinkolippa suojaa häikäisyltä.

Airsoft on jatkuvasti suosiotaan nostava harrastus, johon kuuluvat Airsoft–aseet ja Airsoft–maskit löydät helposti ja edullisesti Kärkkäisen verkkokaupasta. Valitse sopiva kuulapyssy ja suojavarusteet ja tilaa kätevästi haluamanasi ajankohtana kotiisi toimitettuna.

Keywords: airsoft aseet motonet, kuula aseet motonet, motonet airsoft, airsoft-aseet motonet, motonet kuula aseet