Ajotakki miehet

Miesten ajotakit | Motonet Oy

Eurobikerilta löydät laadukkaat MP ajotakit miehille suomalaisille sopivilla mitoituksilla! Meidän tarkoin valikoitu valikoima sisältää useita …

Motonetista kattava valikoima ajotakkeja moottoripyöräilyyn, merkkejä mm. Richa, Alpinestars, Klim ja Spyke. Klikkaa ja tutustu!

Ajotakit Miehille – Eurobiker

Miesten MP Ajotakit on varustettu vähintään 12-24kk takuulla. Valikoimistamme löytyy useita malleja juuri oman tarpeesi mukaisesti. Verkkokauppamme tarjoaa …

Eurobikerilta löydät laadukkaat MP ajotakit miehille suomalaisille sopivilla mitoituksilla! Meidän tarkoin valikoitu valikoima sisältää useita huippumerkkejä kuten suomalaisen SWEEP:in, Macnan, Danen, Alpinestarsin ja muita!

Miesten MP ajotakit – Mototrade.fi

Tyylikkäät MP ajotakit miehille. Pidä kiinni rokkityylistäsi, osta ajotakki meiltä! Nopea toimitus ja ilmainen palautus. Tule sovittelemaan ajotakkeja …

Miesten ajotakit heti varastosta – Leatherheaven.com

Laadukkaat moottoripyörän ajovaatteet parhaimmilta valmistajiilta kuten Alpinestars, Scott ja Sweep. Tilaa verkkokaupastamme edullisesti.

Koko Suomi, Tori.fi

Ajotakki jokaiselle motoristille – valtateille sekä maasto-ajoon. Valikoimastamme löytyy miesten ja naisten laadukkaat ajotakit, ajopaidat ja ajopuvut …

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 117ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Laadukkaat miesten MP ajotakit – moto-jussinmaki.net

Naisten Takki Course Beemer Musta · Paita Course Aramidivahvistettu Musta-Harmaa. Huippuhinta! 69,99 € -59%. 169,99 €. 299 Arvostelut.

Mp-Takit | Karkkainen.com verkkokauppa

Nykyaikaiset mp-takit tarjoavat suojaa, tyyliä ja turvallisuutta
Moottoripyöräily on varsin suosittu vapaa-ajan harrastus Suomessa ja maailmalla. Rauhallinen moottoripyöräily pitkin mutkaisia pikkuteitä idyllisen suomalaisen maaseudun halki on monen motoristin kesän kohokohtia. Vapauden tunteesta ja luonnon vaihtuvista tuoksuista nauttiminen, sekä motoristien keskinäinen vuorovaikutus ovat myös moottoripyöräilyn kantavia voimia. Toisille taas tärkeämpää on moottoripyörän väkevä suorituskyky, kiihtyvyys, kaarreajo ja vauhdin tuoma kokemus ja nautinto.

Valveutunut moottoripyöräilijä huolehtii myös turvallisesta ajamisesta muun liikenteen joukossa. Laadukkaat ja huolella valitut mp-ajovarusteet suojaavat motoristia sään vaikutuksilta, ajoviimalta ja erityisesti onnettomuustilanteissa. Moottoripyöräilyssä kannattaa panostaa turvallisuuteen. Onnettomuustilanteissa voi olla hyvinkin merkityksellistä onko moottoripyörätakki käytetty ja sen rakenne heikentynyt, vai onko se uusi, ehjä ja edustaa nykypäivän turvallisuusvaatimuksia.

Mp-ajovarusteet tulee valita ajotyylin ja harrastuksen mukaan
Mp-ajovarusteet, mp-takit ja mp-ajopuku tulisi valita sen mukaan millaista moottoripyöräilyä harrastaa. Kadulle ja pitkän matkan ajoon sopivat kevyemmät tekstiili- ja nahkavarusteet. Kilparadoille kannattaa taas valita kestävä nahkainen mp-ajopuku, kinttupoluille laadukas mönkijä-takki ja moottorikelkkailuun optimoitu Yoko-ajotakki.

Laadukkaat naisten mp-varusteet tuovat hyvää fiilistä ja yksilöllistä käytettävyyttä
Nykyaikaiset mp-takit moninkertaistavat ajonautinnon, ovat kestävämpiä ja pitävät sinut kuivana toisin kuin vanhemmat moottoripyörätakit. Naiset ovat nykypäivänä myös entistä aktiivisempia moottoripyöräilyn harrastajia. Yoko Doris Lady musta naisten moottoripyörätakki tarjoaa luxustason fiilistä naisten mitoituksella. Tätä moottoripyörätakkia naiset ihannoivat sen sisältämän naisellisen leikkauksen ja yksityiskohtien ansiosta.

Veden- ja tuulenpitävä Yoko-ajotakki on varustettu hengittävällä Vertex-kalvolla, ohuella ja kestävällä pintamateriaalilla ja olkapäiden vahvikekankailla. Turvallisuusominaisuuksiltaan Yoko-takki edustaa nykyaikaisia vaatimuksia. Moutoillut CE-hyväksytyt suojat löytyvät selästä, olka- ja kyynärpäistä ja siinä on näkyvyyttä parantavat heijastavat yksityiskohdat.

Takissa on monia ominaisuuksia mitkä parantavat sen yksilöllistä käytettävyyttä ja istuvuutta. Mp-ajopuku sisältää joustavat osat takin sivuissa ja hihoissa, soljilla säädettävän vyötärön väljyyden, vetoketjuilla säädettävän helman säädön ja se voidaan yhdistää vetoketjuilla helposti myös housuihin. Ja tässä oli vain joitakin ominaisuuksia, mitä uusi Yoko-ajotakki käytettyyn verrattuna tarjoaa.

Kärkkäisen verkkokaupan mp-takit -valikoimaan tutustumalla voit helposti perehtyä mitä kaikkea nykyaikainen moottoripyörätakki käytettyyn rinnastettuna sisältää. Verkkokaupan miesten ja naisten mp-varusteet on tarkoin harkittuja ja laadukkaita vaihtoehtoja, jotta sinunkin moottoripyöräily Suomen vaihtelevissa olosuhteissa olisi mahdollisimman miellyttävää ja turvallista.

Ajotakit moottoripyöräilyyn – EMC24.fi verkkokaupasta

Ajotakit – Kestävät ja turvalliset ajotakit tutuilta merkkivalmistajilta – Toimituskulut vain 3,90€ ✔️ Nopeat toimitukset ✔️ Joustavat palautukset ✔️

MP-Ajotakit – xlmoto.fi

xlmoto

Keywords: ajotakki miehet