Alipaineletku biltema

Polttoaineletkut ja bensaletkut – Biltema.fi

Täältä löydät yleismalliset polttoaineletkut. Valikoimaamme kuuluvat myös letkupihdit, joilla estetään polttoaineen valuminen ulos kun bensaletku …

Täältä löydät yleismalliset polttoaineletkut. Valikoimaamme kuuluvat myös letkupihdit, joilla estetään polttoaineen valuminen ulos kun bensaletku irroitetaan.

Polttoaineletku, 5 mm x 1 m – Biltema.fi

Letku soveltuu bensiinille ja dieselille, säiliön ulkopuolella. Otsoni- ja UV-suojattu. Valmistettu DIN 73379 A3-määräysten mukaisesti.

Polttoaineletku, jossa on NBR-sisäkerros, PET-vahvike ja NBR/PVC-pintakerros. Letku soveltuu bensiinille ja dieselille, säiliön ulkopuolella. Otsoni- ja UV-suojattu. Valmistettu DIN 73379 A3-määräysten mukaisesti. Voi käyttää E10-polttoaineena, mutta ei E85:nä.

Polttoaineletku 8 mm – Biltema.fi

Alkoholinkestävä PVC-muoviletku. Mukana liittimet (ei yleismalli) ja pumppu. Sisä-Ø 8 mm. Pituus: 210 cm. Mercury.

Polttoaineletku 8 mm

Letkusarja – Biltema.fi

Joustava ulosvedettävä muoviletku molemmissa päissä alumiinikartio. Kylmän ilman johtamiseen ilmasuodattimeen tai jarruihin. … Osta verkosta ja nouda …

Letkusarja

PVC-letku, vahvistamaton – Biltema.fi

PVC-letku, 5 m x 5 mm. 15-310. Pituus:5 m; Sisäläpimitta:5 mm; Työpaine:3,8 bar; Maksimipaine:7,6 bar. Tuotetta on varastossa seuraavissa 18 tavaratalossa.

Vahvistamaton letku läpinäkyvää PVC-muovia. Öljynkestävä. Suurin veden lämpötila: +65 °C.

AN-letku – Biltema.fi

AN-letku. Kuvaus. Teräspunottu kumiletku mustalla nailonpäällysteellä useimmille nestetyypeille, esim. bensiini, öljy, diesel ja vesi. Työpaine 500 psi.

AN-letku

Paineilmatarvikkeet ja paineilmaletkut – Biltema.fi

Letkukela, paineilma AHR 1625. 18-429. Letkukela 3/8″, kumiletku. 109,-. Letkukela 3/8″, kumiletku. 15-030. Letkukela 3/8″, paineilmalle. 6990 …

Biltemasta löydät laajan valikoiman paineilmatarvikkeita. Meiltä esimerkiksi letkukelat, paineensäätimet, paineilmaletkut ja vedenerottimet.

Letkut – Biltema.fi

Letkut · Vesiletku, 10 m · Juomavesiletku, 13 mm x 5 m · PVC-letku, vahvistamaton · WC-letku · WC-letku · Uutiskirje · Tietoa Biltemasta · Asiakaspalvelu.

Veneen polttoaineletkut – Biltema.fi

Veneen polttoaineletkut · Polttoaineletku, 9,5 mm. 21 Polttoaineletku, 9,5 mm · Polttoaineletku 8 mm. alkaen. 16 · Polttoaineen kumirakko, 8 mm. 4 Polttoaineen …

Keywords: alipaineletku biltema