Alipainemittari biltema

Polttoainepaineen mittari – Biltema.fi

Polttoainepumpun imu- ja painekyvyn testaukseen sekä sylinterien, imuputkien ja alipainejärjestelmän imun tarkistukseen. Käyttöohjeet ja muut dokumentit.

Polttoainepumpun imu- ja painekyvyn testaukseen sekä sylinterien, imuputkien ja alipainejärjestelmän imun tarkistukseen.

Testauslaitteet – Biltema.fi

Testauslaite Common Rail -dieselmoottoreita varten. 15-1379. Alipainetestilaite/jarrujen ilmaussarja. 7490. Alipainetestilaite/jarrujen ilmaussarja. 15-1382.

Alipainetestilaite/jarrujen ilmaussarja – Biltema.fi

Käsikäyttöinen alipainepumppu moottoreiden, polttoainejärjestelmien ym. vianmääritykseen. Testaa ja tarkastaa alipainemoottorit/kellot, säätöventtiilit, …

Käsikäyttöinen alipainepumppu moottoreiden, polttoainejärjestelmien ym. vianmääritykseen. Testaa ja tarkastaa alipainemoottorit/kellot, säätöventtiilit, letkut ja EGR-venttiilit sekä muut komponentit ja järjestelmät, jotka vaativat oikeaa tiiviyttä ja alipainetta. Lisäksi välineet jarrujärjestelmien ilmaukseen. Toimitetaan muottiinvaletussa muovilaatikossa.

Analogiset mittarit, Ø52 mm – Biltema.fi

Analogiset mittarit, Ø52 mm.

Analogiset mittarit, Ø52 mm

Polttoainepaineen mittari – Biltema.fi

Polttoaineen ruiskutuksella varustettujen bensiinimoottorien polttoaineen paineen mittaamiseen. HUOM ! EI dieselmoottoreille.

Polttoaineen ruiskutuksella varustettujen bensiinimoottorien polttoaineen paineen mittaamiseen.  HUOM ! EI dieselmoottoreille. Toimitus sisältää erilaisia nippoja ja letkuja. Sopii useimpiin eurooppalaisiin, japanilaisiin ja amerikkalaisiin automalleihin. Toimitetaan muovilaatikossa, jossa on kätevä kahva.

Ahtopainemittari, analoginen, väri – Biltema.fi

Pyöreä analoginen ahtopainemittari, jossa hopeanvärinen kehys, mustat numerot ja punainen osoitin. Taustavalon väri on valittavissa mittarin etuosassa …

Pyöreä analoginen ahtopainemittari, jossa hopeanvärinen kehys, mustat numerot ja punainen osoitin. Taustavalon väri on valittavissa mittarin etuosassa olevalla painikkeella. Värivaihtoehdot ovat vihreä, keltainen, valkoinen, sinipunainen, turkoosi, tummansininen ja punainen. Viimeksi valittu taustaväri jää muistiin. Tarkoitettu upotettavaksi tai kojetauluun asennettavaksi.  Sisältää T-putken ja PVC-letkun sekä asennustarvikkeet ja -ohjeet.

Omatekoinen alipainemittari – Moottoripyora.org

Omatekoinen alipainemittari

10.3.2005 — Bilteman mittarit ei muistaakseni paljon maksa. Ne pitää vaan kalibroida näyttämään samaa arvoa samassa paineessa (yllätys).

Voisiko joku antaa ohjeita miten sellainen, Mahdollisimman yksinkertainen, tehdään? V2 kone olisi kyseessä Yritin etsiskellä haulla foorumeista mutta en löytänyt, olen kyllä ohjeita .orgissa nähnyt olevan. http://www.moottoripyora.org/iB_html/non-cgi/emoticons/nixweiss.gif

Alipainemittari | Overdrive.fi

31.7.2002 — Ostin jopa Bilteman kojetauluun laitettavan alipainemittarin, saas nähdä miten toimii, kun saan auton ajoon. Autometerin vastaava olisi maksanut …

painemittari – IKH

PAINE/ALIPAINEMITTARI 3/8 80MM19.00€/ kplPV300134 Saatavilla verkkokaupasta. Tarkista myymäläkohtainen saatavuus jälleenmyyjältä.

Katso painemittari hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Nopea toimitus!

Keywords: alipainemittari biltema