Biltema käsipainot

Käsipaino, 10,8 kg – Biltema.fi

alk. 990. Käsipaino, 2 kpl. Useampia tuotteita. Mutkatanko. 23 …

Suunnitteletko voimaharjoittelun aloittamista tai haluatko rakentaa kuntosalin? Silloin on hyvä lähteä liikkeelle käsipainoista. Treeniä koko keholle Käsipainojen käyttö on tehokasta, kun haluat rakentaa voimaa ja lihaksia. Treeni on monipuolista ja sitä voi käyttää useimpien lihasryhmien harjoitteluun. Voit treenata esim. hauislihaksia, tehdä penkkipunnerruksia, ojentajapunnerruksia, pystypunnerruksia, vatsalihasrutistuksia, soutuharjoituksia ja kehittää hartialihaksia. Käsipainot sopivat myös lämmittelyyn ja kuntouttavaan harjoitteluun. Säädä painoja itse Koottavaan käsipainoon kuuluu kromattu käsipainotanko uritetulla otteella, kuusi vakaata levypainoa ja kaksi tähtilukkoa. Niiden avulla voit koota turvallisen käsipainon, jonka paino on juuri oikea sinulle tai tekemääsi harjoitukseen. Maksimipaino on 30 kg, 15 kg käsipainon kummallekin puolella. Käsipaino soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Käsipaino, 2 kpl – Biltema.fi

alk. 990. Käsipaino, 2 kpl. Useampia tuotteita. Mutkatanko. 23 …

Suunnitteletko voimaharjoittelun aloittamista tai haluatko rakentaa kuntosalin? Silloin on hyvä lähteä liikkeelle käsipainoista. Treeniä koko keholle Käsipainojen käyttö on tehokasta, kun haluat rakentaa voimaa ja lihaksia. Treeni on monipuolista ja sitä voi käyttää useimpien lihasryhmien harjoitteluun. Voit treenata esim. hauislihaksia, tehdä penkkipunnerruksia, ojentajapunnerruksia, pystypunnerruksia, vatsalihasrutistuksia, soutuharjoituksia ja kehittää hartialihaksia. Käsipainot sopivat myös lämmittelyyn ja kuntouttavaan harjoitteluun. Kasvattaa lihaksia Yleisen myytin mukaan lihakset saa kasvamaan vain suurien painojen avulla. Ratkaisevaa kuitenkin on toistojen määrä. Maitohapon kertyminen lihaksiin saa ne tuntumaan väsyneiltä. Ja juuri tämä mekanismi laukaisee lihasten kasvamisen. Käsipainot soveltuvat kaikentasoisille käyttäjille.

Käsipainosarja 13,8 kg – Biltema.fi

Leuanvetotanko oviaukkoon · Iron Body Painonnostopenkki/tanko/painot/lukot · Käsipainot 4 kg · Polar Unite urheilukello · Puolapuut Suomen Voimistelutuote.

Suunnitteletko voimaharjoittelun aloittamista tai haluatko rakentaa kuntosalin? Silloin on hyvä lähteä liikkeelle käsipainoista. Treeniä koko keholle Käsipainojen käyttö on tehokasta, kun haluat rakentaa voimaa ja lihaksia. Treeni on monipuolista ja sitä voi käyttää useimpien lihasryhmien harjoitteluun. Voit treenata esim. hauislihaksia, tehdä penkkipunnerruksia, ojentajapunnerruksia, pystypunnerruksia, vatsalihasrutistuksia, soutuharjoituksia ja kehittää hartialihaksia. Käsipainot sopivat myös lämmittelyyn ja kuntouttavaan harjoitteluun. Säädettävä treenipaino Rakennettavan käsipainosarjan mukana toimitetaan kaksi kromattua käsipainotankoa kuvioidulla otepinnalla, kaksitoista kestävää painolevyä ja neljä tähtilukkoa. Niiden avulla voit rakentaa turvakäsipainot juuri sinulle tai tehtävään harjoitukseen sopivalla painolla. Helppo ottaa mukaan Käsipainosarja on pakattu kätevään laukkuun. Siksi se on helppo ottaa mukaan myös matkalle. Voit siis jatkaa treenausta hotellihuoneessa ja kesämökillä. Sarja soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Voimaharjoittelu – Biltema.fi

Voimaharjoittelu auttaa voimaan hyvin monella eri tavalla: se antaa energiaa ja nukut paremmin, ja lisäksi lihaksesi kasvavat ja saat voimaa. Bilteman edullisesta ja laadukkaasta valikoimasta löydät kaikkea tehokkaaseen treeniin!

Rannepaino, 1 kg, 2 kpl – Biltema.fi

Rannepainoilla lisäät kätevästi vastusta ja energiankulutusta sekä vahvistat käsilihaksia juoksulenkillä, kävelyllä tai kaikenlaisten voimatreenien yhteydessä. Painot soveltuvat myös kunto- ja kuntoutusharjoitteluun. Säädettävä tiukkuus Rannepainot ovat one size -mallia ja suljetaan ja säädetään ranteisiin sopiviksi kätevän tarranauhan avulla. Painoissa on myös mukavat peukaloaukot.  Jos kaipaat treeneihin vielä lisää tehoa, käytä myös nilkkapainoja.

Levypaino – Biltema.fi

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Silloin tarvitset varmaankin myös lisää levypainoja. Levytankoihin Levypainot sopivat kaikkiin levytankoihin, joiden läpimitta on 3 cm. Sellaisia ovat esimerkiksi levytanko 14-972 ja mutkatanko 14-966. Monipuoliseen harjoitteluun Levypainoa voi käyttää välineenä myös monenlaisissa muissa harjoituksissa. Voit tehdä esimerkiksi hauiksen ojentajaharjoituksia ottamalla kiinni levypainosta ja taivuttamalla kädet pään taakse, istumaannousuja ja muita vatsalihasliikkeitä sekä jalkakyykkyjä levypaino käsissäsi tai selännousuja levypainoa ylimääräisenä painona käyttäen. Levypainot soveltuvat kaikentasoisille käyttäjille. Myydään kappaleittain!

Levytankosarja, 20,5 kg – Biltema.fi

Suunnitteletko voimaharjoittelun aloittamista tai haluatko rakentaa kuntosalin? Silloin kannattaa hankkia harjoitusvälineeksi myös monipuolinen levytanko. Treeniä koko keholle Levytankoharjoittelu on tehokas tapa kehittää voimaa ja lihaksia. Treeni on monipuolista ja sitä voi käyttää useimpien lihasryhmien harjoitteluun. Voit tehdä esimerkiksi maastavetoja, penkkipunnerruksia, hauiskääntöjä, jalkakyykkyjä ja soutuliikettä.  Säädä painoja itse Levytankosarjaan kuuluu tanko uritetulla otepinnalla, kuusi vakaata levypainoa ja kaksi tähtilukkoa. Niistä voit rakentaa levytangon, jonka paino on juuri oikea sinulle tai tekemääsi harjoitukseen. Voit hankkia myös lisää levypainoja sekä treenipenkin. Levytanko soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Säädettävä sormienvahvistaja – Biltema.fi

Joudutko kuntouttamaan kättäsi ja rannettasi, tai haluatko lisätä otteesi pitävyyttä treeneissä tai työssä? Silloin sormienvahvistaja on juuri oikea väline sinulle.  Helppokäyttöinen Harjoittelu sormienvahvistajalla on helppoa. Ota vahvistaja käteesi ja purista sen varret yhteen. Anna sen jälkeen vahvistajan avautua ja purista se jälleen kiinni. Toista niin monta kertaa kuin jaksat, tai seuraa sarjoiksi jaettua harjoitusohjelmaa. Säädettävä vastus Sormienvahvistajassa on säädettävä vastus. Vastusta säädetään kiekkoa kääntämällä portaattomasti välillä 10–40 kg. Sen ansiosta sormienvahvistaja sopii kaikentasoisille käyttäjille. Mukavaotteiset varret Sormienvahvistajassa on mukavaotteiset varret, jotka soveltuvat kaikenkokoisille käsille. Varsien otealueilla on miellyttävä ja luistamaton kumipinnoite. Helppo ottaa mukaan Sormienvahvistaja vie kassissa vähän tilaa, ja siksi se kulkee näppärästi mukana niin matkalle kuin töihinkin. Silloin voit treenata käsiäsi missä ikinä oletkin.

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 6090ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: biltema käsipainot, käsipainot biltema