Biltema kompostikehikko

Kompostisäiliö, 530 L – Biltema.fi

Vihreäksi värjättyä teräslankaverkkoa, joka sulautuu hyvin ympäristöön. Mitat: 88 x 68 cm (4 kpl). Kompostituki 14-2500 myydään erikseen.

Kompostituki, 120 cm, 2-pakk. – Biltema.fi

Vakaa tukikeppi kompostikehikon tukemiseen. Verkon kiinnitys kierukoiden avulla. Painetaan maahan.

Lehti-/ruohosäiliö, 137 L – Biltema.fi

Lehti-/ruohosäiliö, 137 L · Muut asiakkaat ostivat myös · Lehtien- ja ruohonkerääjä, 39 x 30 cm · Lehtiharava, 43 cm · Harava pää, 38 cm · Roskapussi 20 L, 20 kpl.

Lasikuituvahvisteista polyeteeniä. Varustettu kantokahvalla. Korkeus: 70 cm, kokoonpuristettuna: 7 cm.

Piha-aidat ja aitatarvikkeet – Biltema.fi

Bilteman valikoiman avulla saat rakennettua sellaisen piha-aidan mitä tarvitset. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset aidan sähköistämiseen.

Kylmäkomposti, 380 L – Biltema.fi

Muunna puutarhajäte arvokkaaksi kompostimullaksi, joka soveltuu ympäristöystävälliseksi ravinteeksi tai maanparannusaineeksi. Multa on helppo ottaa käyttöön …

Muunna puutarhajäte arvokkaaksi kompostimullaksi, joka soveltuu ympäristöystävälliseksi ravinteeksi tai maanparannusaineeksi. Multa on helppo ottaa käyttöön tyhjennysluukkujen (2 kpl) kautta. Sivuilla olevat ilma-aukot huolehtivat kompostin hapensaannista. Valmistettu säänkestävästä muovista. Riittää suureen puutarhaan omakotitalossa. HUOM! Tuotteessa ei ole pohjaa.

Aitaverkot ja suojaverkot – Biltema.fi

Haluatpa suojata kotisi hyttysiltä ja muilta hyönteisiltä tai pelastaa puutarhan marjat linnuilta, Biltemalla on siihen hyttysverkot ja marjapensasverkot.

Lehtikompostori metalli 90x90x70cm | Motonet Oy

Metallinen lehtikompostori, komposti jossa teräslankakehikko. Väri vihreä. Koko 90x90x70 cm. Tuotteen hyllypaikka: Valitse tavaratalo yläkulman valikosta.

Metallinen lehtikompostori, komposti jossa teräslankakehikko. Väri vihreä. Koko 90x90x70 cm.

Biltema Suomi – Muunna puutarhajäte ekologisesti mullaksi…

Kylmäkomposti – Komposti Kompostointi Puutarhakomposti Kompostikehikko – Biltema. Kaksi tyhjennysluukkua. Sivuilla olevat ilma-aukot huolehtivat kompostin …

Lehtikompostikehikko Goodiy 90x90x70cm – K-Rauta

Komposti kannattaa pohjustaa risuilla tai puuhakkeella, jolloin ilma kiertää lehtikompostorissa ja se saa riittävästi happea. Kompostikehikko kannattaa …

Keywords: biltema kompostikehikko, kompostikehikko biltema