Biltema kuulokkeet

Kuulokkeet – Biltema.fi

Kuulokkeet · Langattomat nappikuulokkeet · Nappikuulokkeet, 3,5 mm liitin · Nappikuulokkeet , liitin tyyppi C · Nappikuulokkeet, bluetooth · Handsfree In-Ear Stereo.

Bluetooth-kuulokkeet – Biltema.fi

Biltemasta löydät kätevät, langattomat Bluetooth-kuulokkeet edullisesti.

Biltemasta löydät kätevät, langattomat Bluetooth-kuulokkeet edullisesti. Voit tilata edulliset Bluetooth-kuulokkeet myös helposti verkkokaupastamme!

Nappikuulokkeet, bluetooth – Biltema.fi

Kuulokkeiden mukana tulee kolmen kokoiset pehmusteet. Niiden avulla löydät …

Mukavat nappikuulokkeet käyttäjille, jotka käyttävät mielummin bluetooth-yhteyttä kuin pitkää johtoa puhelimeen. Hyvän äänentoiston ansiosta kuulokkeet sopivat sekä musiikin että podcastien kuunteluun ja puhelimen käyttöön.  Mikrofoni ja kaukosäädin   Kuulokkeiden lyhyemmässä johdossa on kaukosäädin, jossa on mikrofoni sekä painike perustoimintojen hallintaan. Voit esimerkiksi käynnistää ja keskeyttää musiikin, vaihtaa kappaleita, vastata puheluihin sekä katkaista tai hylätä niitä. Täydellinen istuvuus Kuulokkeiden mukana tulee kolmen kokoiset pehmusteet. Niiden avulla löydät helposti sopivan koon, joka tuntuu sinulla mukavalta. Kätevä magneetti Kuulokkeiden kuoressa on magneetti, joka pitää kuulokkeet yhdessä, kun ne on ripustettu kaulan ympärille. Ominaisuuden ansiosta kuulokkeita ei tarvitse laittaa pois, kun haluat keskeyttää kuuntelun hetkeksi. Kuulokkeet ovat yhteensopivat useimpien matkapuhelimien, tablettien ja muiden bluetooth-laitteiden kanssa.  VAROITUS! Kuulokkeiden pitkäkestoinen käyttäminen liian suurella äänenvoimakkuudella voi johtaa kuulovaurioon tai kuulonalenemaan. HUOM! Käytä kuulokkeita aina vastuullisesti. Kuulokkeiden käyttäminen heikentää kykyäsi havaita ympäriltä kuuluvia varoitusääniä. 

Bluetooth-kuulokkeet – Biltema.fi

Bluetooth-kuulokkeet.

Bluetooth-kuulokkeet

Bluetooth-kuulokkeet – Biltema.fi

Erittäin ohuet ja kevyet kuulokkeet 32 mm:n kalvolla.

Bluetooth-kuulokkeet

Langattomat nappikuulokkeet – Biltema.fi

Kuulokkeilla on IPX5-luokitus, mikä tarkoittaa, että ne kestävät hikoamista ja …

Langattomat nappikuulokkeet aktiiviseen elämään, jossa tarvitaan kuulokkeita esimerkiksi treenien aikaiseen käyttöön. Hyvän äänentoiston ansiosta kuulokkeet sopivat sekä musiikin että podcastien kuunteluun ja puhelimen käyttöön.  Täydellinen istuvuus Kuulokkeiden mukana tulee kolmen kokoiset pehmusteet. Niiden avulla löydät helposti sopivan koon, joka tuntuu sinulla mukavalta. Kosteuden kestävä malli Kuulokkeilla on IPX5-luokitus, mikä tarkoittaa, että ne kestävät hikoamista ja kevyettä sadetta. Sen ansiosta voit käyttää niitä huoletta sekä ulko- että sisätreeneissä. Kätevä latauskotelo Kuulokkeet toimitetaan kätevässä latauskotelossa. Kotelo toimii suojaavana säilytysrasiana ja pitää lisäksi kuulokkeet aina ladattuna. Latauskotelossa riittää virtaa neljään latauskertaan, mikä tarkoittaa noin 25 tunnin kokonaiskuunteluaikaa. Latauskotelo on helppo ladata mukana tulevan USB tyyppi C -kaapelin avulla. Kuulokkeet ovat yhteensopivat useimpien matkapuhelimien, tablettien ja muiden bluetooth-laitteiden kanssa.  VAROITUS! Kuulokkeiden pitkäkestoinen käyttäminen liian suurella äänenvoimakkuudella voi johtaa kuulovaurioon tai kuulonalenemaan. HUOM! Käytä kuulokkeita aina vastuullisesti. Kuulokkeiden käyttäminen heikentää kykyäsi havaita ympäriltä kuuluvia varoitusääniä. 

Bluetooth-kuulokkeet, DJ – Biltema.fi

Mukavat langattomat kuulokkeet, joissa pehmustetut ja kääntyvät kuvut.

Bluetooth-kuulokkeet, DJ

Bluetooth-kuulokkeet F3L – Biltema.fi

Kuulokkeisiin sopii 3,5 mm audiokaapeli. Silloin kuulokkeiden painikkeet …

Tyylikkäät ja hyvin istuvat langattomat stereokuulokkeet, joiden äänenlaatu on hyvä. Kuulokkeet ovat täydelliset musiikin kuunteluun mutta soveltuvat myös podcasteille ja puheluille.  Mikrofoni ja säätöpainikkeet Suojakuvuissa on painikkeet äänenvoimakkuudelle, puheluun vastaamiselle ja kappaleenvaihdolle. Tämän vuoksi puhelinta ei tarvitse ottaa taskusta puheluun vastaamiseksi tai kappaleen vaihtamista varten. Täydellinen istuvuus Kuulokkeissa on hyvin toimiva liukusäädin. Sen avulla voit säätää helposti kuulokkeiden kokoa niin, että ne asettuvat päähän täydellisesti. Taittuvat kuvut Kuulokkeiden kuvut taittuvat sisäänpäin. Sen ansiosta kuulokkeet vievät laukussa vähemmän tilaa. 3,5 mm audioliitäntä   Kuulokkeisiin sopii 3,5 mm audiokaapeli. Silloin kuulokkeiden painikkeet säätävät ääntä, mutta puhelutoimintoja ei voi käyttää. Kuulokkeet ovat yhteensopivat useimpien matkapuhelimien, tablettien ja muiden bluetooth-laitteiden kanssa. VAROITUS! Kuulokkeiden pitkäkestoinen käyttäminen liian suurella äänenvoimakkuudella voi johtaa kuulovaurioon tai kuulonalenemaan. HUOM! Käytä kuulokkeita aina vastuullisesti. Kuulokkeiden käyttäminen heikentää kykyäsi havaita ympäriltä kuuluvia varoitusääniä. 

Lasten kuulokkeet – Biltema.fi

Hienot ja keveät kuulokkeet, joiden avulla lapsi voi katsoa elokuvaa, …

Hienot ja keveät kuulokkeet, joiden avulla lapsi voi katsoa elokuvaa, pelata peliä tai kuunnella musiikkia tai äänikirjaa tilanteissa, joissa hänen odotetaan olevan hiljaa. Sisäänrakennettu dB-rajoitin   Kuulokkeissa on sisäänrakennettu dB-rajoitin, joka suojaa lapsen kuuloa varmistamalla, ettei äänenvoimakkuus ylitä koskaan ylitä 85 dB:ä.  Täydellinen istuvuus Kuulokkeiden kuvut ovat pehmeät ja mukavat, ja niissa on kätevä liukusäädin. Sen avulla voit säätää kuulokkeiden kokoa helposti niin, että ne asettuvat lapsen päähän täydellisesti.  Kuulokkeet sopivat useimpiin matkapuhelimiin, jossa on 3,5 mm liitäntä. Myös musiikin kuunteluun tavanomaisissa audiojärjestelmissä. VAROITUS! Kuulokkeiden pitkäkestoinen käyttäminen liian suurella äänenvoimakkuudella voi johtaa kuulovaurioon tai kuulonalenemaan. HUOM! Käytä kuulokkeita aina vastuullisesti. Kuulokkeiden käyttäminen heikentää kykyäsi havaita ympäriltä kuuluvia varoitusääniä. 

Pelikuulokkeet – Biltema.fi

Mukavat kuulokkeet peleihin, joissa on taitettava mikrofoni ja äänenvoimakkuuden säätö. Mukana USB-kaapeli LED-valaistukseen ja äänikaapeli 3,5 mm:n …

Mukavat kuulokkeet peleihin, joissa on taitettava mikrofoni ja äänenvoimakkuuden säätö. Mukana USB-kaapeli LED-valaistukseen ja äänikaapeli 3,5 mm:n liittimellä. Yhteensopivuus: PC:lle.

Keywords: biltema kuulokkeet