Biltema lattiasuoja

Huopatassut ja lattiansuojukset – Biltema.fi

Osta & Nouda Drive In – Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App – 19 000 tuotetta taskussasi! Valikko Biltema logo.

Suojapaperi – Biltema.fi

Paino: 190 g/m². SUOJAPAPERI …

Suojapaperi

Suojamuovi – Biltema.fi

Polyeteenimuovia. Tilapäiseksi suojaksi maalaus- ja korjaustöiden ajaksi. Taitettu kaksin kerroin. 2 x 100 m. Riittää 200 m² peittämiseen. Paino: 6 kg.

Suojamuovi

Suojamatto – Biltema.fi

Fleecestä valmistettu suojamatto portaiden, lattioiden ja muiden pintojen suojaukseen maalaustöiden aikana. Tekstiili imee maaliroiskeet ja muovitettu …

Fleecestä valmistettu suojamatto portaiden, lattioiden ja muiden pintojen suojaukseen maalaustöiden aikana. Tekstiili imee maaliroiskeet ja muovitettu tausta estää niiden pääsyn alustaan sekä pitää maton paikallaan.

Pölysuojus – Biltema.fi

Pestävä ja uudelleenkäytettävä pölysuoja kaksipuolisella vetoketjulla. Suojaa lialta ja hajuilta hionnan, rappauksen, maalauksen tai muun …

Pestävä ja uudelleenkäytettävä pölysuoja kaksipuolisella vetoketjulla. Suojaa lialta ja hajuilta hionnan, rappauksen, maalauksen tai muun sisäremontointityön aikana. Maks. 1 m levyisiin oviaukkoihin sopiva pölysuoja on helppo asentaa, ja sen voi taittaa kokoon säilytyksen ajaksi.

Kaapelinsuojus – Biltema.fi

alk. 350. Kaapelikouru. Useampia tuotteita. Uritettu kaapelikanava. alk.

Kaapelinsuojus

Treenimatto – Biltema.fi

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Silloin palamatto on ratkaisu, jolla suojaat treenipaikkojen alustaa tai teet niistä keholle mukavampia.

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Silloin palamatto on ratkaisu, jolla suojaat treenipaikkojen alustaa tai teet niistä keholle mukavampia. Helppo liittää yhteen Matto koostuu neljästä osasta, jotka on helppo koota yhdeksi kokonaisuudeksi. Matto on kestävää EVA-materiaalia, joten sen voi purkaa ja koota yhä uudelleen rikkoutumista pelkäämättä. Alustamattoa voi käyttää sisällä, ulkona tai vaikka kesämökillä. Jos haluat kattaa suuremman alueen, voit hankkia useita mattoja ja sijoittaa ne vierekkäin. Voit peittää matolla vaikka koko lattian. Kaikenlaisiin treeneihin Treenimatto sopii täydelliseksi pinnaksi kunto- tai voimaharjoittelu koneiden ja kuntopyörän alle sekä alustaksi lattiatreeneihin, kuten joogaan, voimisteluun, venyttelyyn ja vastaaviin.  Tärkeää Maton alle mahdollisesti pääsevä kosteus voi vahingoittaa parkettia tai muita herkkiä pintoja, ellei kosteutta pyyhitä heti pois. Tämän vuoksi emme suosittele maton pitämistä pitkään parketin tai muun herkän pinnan päällä.

Vuotosuoja, jääkaapille/pakastimelle, 60 x 58 cm – Biltema.fi

Vuotosuoja, jääkaapille/pakastimelle, 60 x 58 cm … Sijoitetaan suurien kodinkoneiden alle. Varmista, että havaitset vesivuodon ennen kuin se pääsee aiheuttamaan …

Vuotosuoja, jääkaapille/pakastimelle, 60 x 58 cm

Suojamatto 240 cm altaalle – Biltema.fi

Suojamatto 240 cm altaalle … Haluatko suojata altaan pohjaa kivien, soran, oksien ja muiden maassa olevien roskien aiheuttamalta kulumiselta? Silloin kannattaa …

Haluatko suojata altaan pohjaa kivien, soran, oksien ja muiden maassa olevien roskien aiheuttamalta kulumiselta? Silloin kannattaa hankkia allasmatto. Helppo asetella Suojamatto yksinkertaisesti levitetään maahan altaan sijoituspaikan kohdalle. Tämän jälkeen allas sijoitetaan maton päälle. Sopii tuotteeseen: Allasmatto soveltuu maanpäällisille altaille, joiden koko on enintään 240 x 240 cm. Esim. uima-altaaseen 45-840 .

Keywords: biltema lattiasuoja