Biltema levytanko

Levytankosarja, 20,5 kg – Biltema.fi

Levytankosarjaan kuuluu tanko uritetulla otepinnalla, kuusi vakaata levypainoa ja kaksi tähtilukkoa. Niistä voit rakentaa levytangon, jonka paino on juuri oikea …

Suunnitteletko voimaharjoittelun aloittamista tai haluatko rakentaa kuntosalin? Silloin kannattaa hankkia harjoitusvälineeksi myös monipuolinen levytanko. Treeniä koko keholle Levytankoharjoittelu on tehokas tapa kehittää voimaa ja lihaksia. Treeni on monipuolista ja sitä voi käyttää useimpien lihasryhmien harjoitteluun. Voit tehdä esimerkiksi maastavetoja, penkkipunnerruksia, hauiskääntöjä, jalkakyykkyjä ja soutuliikettä.  Säädä painoja itse Levytankosarjaan kuuluu tanko uritetulla otepinnalla, kuusi vakaata levypainoa ja kaksi tähtilukkoa. Niistä voit rakentaa levytangon, jonka paino on juuri oikea sinulle tai tekemääsi harjoitukseen. Voit hankkia myös lisää levypainoja sekä treenipenkin. Levytanko soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Voimaharjoittelu – Biltema.fi

Bilteman edullisesta ja laadukkaasta valikoimasta löydät kaikkea tehokkaaseen voimatreeniin kotona ja hyvällä säällä vaikka ulkona!

Voimaharjoittelu auttaa voimaan hyvin monella eri tavalla: se antaa energiaa ja nukut paremmin, ja lisäksi lihaksesi kasvavat ja saat voimaa. Bilteman edullisesta ja laadukkaasta valikoimasta löydät kaikkea tehokkaaseen treeniin!

Levypaino – Biltema.fi

Levypainot sopivat kaikkiin levytankoihin, joiden läpimitta on 3 cm. Sellaisia ovat esimerkiksi levytanko 14-972 ja mutkatanko 14-966. Monipuoliseen …

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Silloin tarvitset varmaankin myös lisää levypainoja. Levytankoihin Levypainot sopivat kaikkiin levytankoihin, joiden läpimitta on 3 cm. Sellaisia ovat esimerkiksi levytanko 14-972 ja mutkatanko 14-966. Monipuoliseen harjoitteluun Levypainoa voi käyttää välineenä myös monenlaisissa muissa harjoituksissa. Voit tehdä esimerkiksi hauiksen ojentajaharjoituksia ottamalla kiinni levypainosta ja taivuttamalla kädet pään taakse, istumaannousuja ja muita vatsalihasliikkeitä sekä jalkakyykkyjä levypaino käsissäsi tai selännousuja levypainoa ylimääräisenä painona käyttäen. Levypainot soveltuvat kaikentasoisille käyttäjille. Myydään kappaleittain!

Voimaharjoittelutanko – Biltema.fi

Silloin tanko asetetaan joko ovenkarmin alaosaan tai vapaasti lattialle. Huomaa. Voimaharjoittelutankoa saa käyttää vain puukarmeissa, ei muovista …

Monipuolinen treeniväline, joka muuttaa oviaukon kuntosaliksi. Treeniä koko keholle Voimaharjoittelutanko mahdollistaa koko kehon treenaamisen tehokkaalla tavalla. Se perustuu vain oman kehonpainon käyttämiseen vastustuksena ja mahdollistaa hauis- ja ojentajalihasten, rinta-, selkä- ja hartialihasten sekä vatsalihasten treenaamisen. Oman kehon nostaminen on raskasta ja vaatii paljon lihastyötä. Tämän vuoksi treeni lisää lihasvoimaa nopeasti. Helppo asentaa Leuanvetotanko on erittäin helppo asentaa, sillä se ei vaadi työkaluja eikä poraamista. Poikkitanko ripustetaan oven yläkarmin reunaan ja suora tanko jännitetään vaakasuoraan kamanapuiden väliin. Jos käytät tankoa oven alakarmissa, suoran tangon tulee olla kiinni ovenkarmissa ja samansuuntaisten kahvojen osoittaa ylöspäin. Lattiatreeneihin Treenitankoa voi käyttää myös lattialla tehtäviin harjoituksiin, kuten vatsarutistuksiin, dippeihin ja punnerruksiin. Silloin tanko asetetaan joko ovenkarmin alaosaan tai vapaasti lattialle. Huomaa Voimaharjoittelutankoa saa käyttää vain puukarmeissa, ei muovista valmistetuissa karmeissa. Kokeile ensin varovasti, että tanko pysyy paikallaan eikä varmasti irtoa. Älä keinu tai tee voimakkaita liikkeitä, kun käytät tankoa. Ota treenitanko pois, kun et käytä sitä.

Mutkatanko – Biltema.fi

Mutkatankoa voi käyttää myös treenipenkin kanssa. Mutkatanko soveltuu kaikentasoisille käyttäjille. Tanko sopii levypainoihin, joiden keskireikä on Ø 31mm.

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Sinne kannattaa varmasti hankkia välineeksi myös mutkatanko. Hauisten ja ojentajien harjoittaminen Mutkatankoa käytetään hauis- ja ojentajalihasten treenaamiseen. Mutkatangon taivutukset tarjoavat useita otemahdollisuuksia ja säästävät myös ranteita treenien aikana.  Säädä painoja itse Mutkatanko on kromattu, ja sen uritetuista kädensijoista saa hyvän otteen. Mukana kaksi tähtilukkoa. Levypainot myydään erikseen, mutta kun ne on ostettu, voit tehdä tangosta juuri niin painavan kuin sinä tai harjoituksesi vaatii. Mutkatankoa voi käyttää myös treenipenkin kanssa. Mutkatanko soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Käsipaino, 10,8 kg – Biltema.fi

… 15 kg käsipainon kummallekin puolella. Käsipaino soveltuu kaikentasoisille käyttäjille. Tanko sopii levypainoihin, joiden keskireikä on Ø31mm.

Suunnitteletko voimaharjoittelun aloittamista tai haluatko rakentaa kuntosalin? Silloin on hyvä lähteä liikkeelle käsipainoista. Treeniä koko keholle Käsipainojen käyttö on tehokasta, kun haluat rakentaa voimaa ja lihaksia. Treeni on monipuolista ja sitä voi käyttää useimpien lihasryhmien harjoitteluun. Voit treenata esim. hauislihaksia, tehdä penkkipunnerruksia, ojentajapunnerruksia, pystypunnerruksia, vatsalihasrutistuksia, soutuharjoituksia ja kehittää hartialihaksia. Käsipainot sopivat myös lämmittelyyn ja kuntouttavaan harjoitteluun. Säädä painoja itse Koottavaan käsipainoon kuuluu kromattu käsipainotanko uritetulla otteella, kuusi vakaata levypainoa ja kaksi tähtilukkoa. Niiden avulla voit koota turvallisen käsipainon, jonka paino on juuri oikea sinulle tai tekemääsi harjoitukseen. Maksimipaino on 30 kg, 15 kg käsipainon kummallekin puolella. Käsipaino soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Steppilauta – Biltema.fi

Rintarutistus käsipainoilla levytangolla – Asetu tason päälle makuulle ja vie painot ylös rintakehän yläpuolelle. Dipit – Aseta kädet kehon viereen laudan …

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Siinä tapauksessa monipuolinen steppilauta on hyvä valinta, sillä se helpottaa monia treenivaiheita ja tarjoaa sinällään välineen monipuoliseen voima- ja sydänharjoitukseen. Treeniä koko keholle Steppilautaa voi käyttää monella tavalla, ja se on kenties kodin kuntosalin monipuolisin treeniväline. Pelkän steppilaudan avulla voit treenata koko kehoa. Voit tehdä erilaisia selkä- ja vatsaliikkeitä, treenata käsivarsia, hartioita, rintalihaksia, pakaroita, jalkoja ja reisiä. Jos haluat lisätä harjoitusten vaativuutta, voit täydentää niitä esim. levytangolla, käsipainoilla tai levypainoilla. Niitä voit ostaa meiltä lisätarvikkeina. Säädettävä korkeus Steppilaudan voi säätää kolmeen asentoon. Silloin se tarjoaa juuri sopivan korkeuden käsillä olevaan harjoitukseen. Lisäksi steppilaudan pinta on luistamaton, joten kaikki harjoitukset voi tehdä turvallisella tavalla.  Esimerkkejä harjoituksista Rintarutistus käsipainoilla levytangolla – Asetu tason päälle makuulle ja vie painot ylös rintakehän yläpuolelle. Dipit – Aseta kädet kehon viereen laudan reunaan, pidä pakarat lähellä lautaa ja jalat edessäsi. Laske vartaloa käsiä taivuttamalla. Nosta sen jälkeen vartaloa kehoa, kunnes käsivarret ovat suorat. Askelkyykky – Aseta toinen jalka stepperille ja toinen kauemmaksi taakse. Taivuta taaempaa jalkaa alaspäin, kunnes etummainen on 90 asteen kulmassa. Nouse sen jälkeen ylös taaemman jalan avulla. Toista niin monta kertaa kuin haluat. Vaihda jalkojen asentoa ja tee treeni toisella jalalla. Voit tehdä harjoituksen myös levytanko hartioilla. Askellus – Asetu lantionlevyiseen haara-asentoon. Nouse toisella jalalla laudan päälle. Nosta toinen jalka ensimmäisen viereen. Laskeudu sitten alas jalka kerrallaan. Toista niin monta kertaa kuin voit sinulle sopivalla tahdilla. Harjoituksen voi tehdä myös käsipainot käsissä. Punnerrus – Aseta kädet stepperille. Jännitä vatsalihakset ja laske rinta alas käsivarsia taivuttamalla. Nosta keho käsivarsien avulla takaisin lähtöasentoon. Toista niin monta kertaa kuin jaksat. Tasapainoilu – Istu steppilaudan päällä ja vedä polvet kohti rintaa niin, että tasapainottelet pakaroiden päällä. Pidä kädet reisien alapinnoilla. Pysyttele tasapainossa. Vapauta kädet ja venytä vartaloa. Steppilauta soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Treenipenkki – Biltema.fi

… mutta paljon on myös liikkeitä, joita varten välineistöä on täydennettävä esimerkiksi levytangolla, levypainoilla sekä käsipainoilla.

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Silloin treenipenkki on viisas valinta, sillä se helpottaa näppärästi monien tulevien treeniliikkeittesi suorittamista. Treeniä koko keholle Treenipenkkiä voi käyttää monella tavalla. Ensimmäinen käyttötarkoitus on tietenkin penkkipunnerrus, mutta penkissä voi suorittaa myös erilaisia selkä- ja vatsalihasliikkeitä ja treenata käsi- ja olkavarsia sekä pakaroita, jalkoja ja reisiä. Osaan treeniliikkeistä tarvitset vain oman kehosi, mutta paljon on myös liikkeitä, joita varten välineistöä on täydennettävä esimerkiksi levytangolla, levypainoilla sekä käsipainoilla. Niitä saat meiltä lisätarvikkeita.  Säädettävä selkänoja Treenipenkissä on taittuva selkänoja. Sen ansiosta voit säätää penkkiä helposti kunkin liikkeen mukaan. (Selkänojan paksuus on 4 cm, pehmuste 2,9 cm mukaan lukien). Treenipenkki soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Levytangot jopa -43% | Katso tarjoukset – Gorilla Sports

Levytangot jopa -43% | ALE hinnat alk. 20€ | Katso tarjoukset | Gorillasports.fi

Levytanko mallimme: olympiatangot, käsipainotangot, hauistangot, ojentajatangot ja perus levytangot. 2 vuoden takuu. Levytanko alessa, katso nyt.

Levytanko mallimme: olympiatangot, käsipainotangot, hauistangot, ojentajatangot ja perus levytangot. 2 vuoden takuu. Levytanko alessa, katso nyt

Keywords: biltema levytanko, levytanko biltema