Biltema painot

Voimaharjoittelu – Biltema.fi

Voimaharjoittelu · Levytankosarja, 20,5 kg · Levypaino · Treenipenkki · Käsipainosarja 13,8 kg · Käsipaino, 10,8 kg · Käsipaino, 2 kpl · Mutkatanko · Punnerruskahva, 2 …

Voimaharjoittelu auttaa voimaan hyvin monella eri tavalla: se antaa energiaa ja nukut paremmin, ja lisäksi lihaksesi kasvavat ja saat voimaa. Bilteman edullisesta ja laadukkaasta valikoimasta löydät kaikkea tehokkaaseen treeniin!

Letkupaino – Biltema.fi

Paino:58 g · Pituus:17,8 cm · Lukum:2 kpl.

Letkupaino on erinomainen apu pohjaonginnassa ja kalastuksessa virtaavissa vesissä. Ehkäisee koukkujen tarttumista pohjaan. Materiaali: sinkki ja muovi.

Lyijypainot ja onkipainot – Biltema.fi

Painot kalastukseen. Täältä löydät lyijypainot sekä perinteiseen- että pohjaongintaan. Kaikki tuotteet kategoriassa Kalastus.

Täältä löydät lyijypainot sekä perinteiseen- että pohjaongintaan.

Tasapainotuspainot, teräsvanteisiin, 25 kpl – Biltema.fi

Teräsvanteisiin kiinnitettävät painot. Sinkkiä, lakattu harmaiksi. … Paino:5 g. Tuotetta on varastossa seuraavissa 18 tavaratalossa.

Teräsvanteisiin kiinnitettävät painot. Sinkkiä, lakattu harmaiksi.

Käsipainosarja 13,8 kg – Biltema.fi

Käsipainot sopivat myös lämmittelyyn ja kuntouttavaan harjoitteluun. Säädettävä treenipaino. Rakennettavan käsipainosarjan mukana toimitetaan kaksi kromattua …

Suunnitteletko voimaharjoittelun aloittamista tai haluatko rakentaa kuntosalin? Silloin on hyvä lähteä liikkeelle käsipainoista. Treeniä koko keholle Käsipainojen käyttö on tehokasta, kun haluat rakentaa voimaa ja lihaksia. Treeni on monipuolista ja sitä voi käyttää useimpien lihasryhmien harjoitteluun. Voit treenata esim. hauislihaksia, tehdä penkkipunnerruksia, ojentajapunnerruksia, pystypunnerruksia, vatsalihasrutistuksia, soutuharjoituksia ja kehittää hartialihaksia. Käsipainot sopivat myös lämmittelyyn ja kuntouttavaan harjoitteluun. Säädettävä treenipaino Rakennettavan käsipainosarjan mukana toimitetaan kaksi kromattua käsipainotankoa kuvioidulla otepinnalla, kaksitoista kestävää painolevyä ja neljä tähtilukkoa. Niiden avulla voit rakentaa turvakäsipainot juuri sinulle tai tehtävään harjoitukseen sopivalla painolla. Helppo ottaa mukaan Käsipainosarja on pakattu kätevään laukkuun. Siksi se on helppo ottaa mukaan myös matkalle. Voit siis jatkaa treenausta hotellihuoneessa ja kesämökillä. Sarja soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Osta kalastusvälineet Biltemalta Miksi maksaisit enemmän?

Osta kalastusvälineet Biltemalta ➨ Miksi maksaisit enemmän? – Biltema.fi

Voit ostaa onkivapoja, vieheitä, siimoja ja kalastusvaatteita. Osta verkosta tai tule käymään lähimmässä Biltema-myymälässä. … Silakkatakila ilman painoa.

Täältä löydän kaiken kalastukseen. Voit ostaa onkivapoja, vieheitä, siimoja ja kalastusvaatteita. Osta verkosta tai tule käymään lähimmässä Biltema-myymälässä.

Painonapit, 10 kpl – Biltema.fi

Messinkiväriset painonapit, joiden halkaisija on 15 mm. Mukana tuurna ja alasin kiinnittämistä varten. Tekniset tiedot …

Messinkiväriset painonapit, joiden halkaisija on 15 mm. Mukana tuurna ja alasin kiinnittämistä varten.

Keywords: biltema painot