Biltema punamultamaali

Punamultamaali, 10 l – Biltema.fi

Vahvistettu pellavaöljyllä. Ei sisällä lyijy-yhdisteitä. Sopii uuden höyläämättömän puun ja aikaisemmin liimamaalilla maalattujen pintojen maalaukseen.

Punamultamaali, 10 l

Punamultamaali – Biltema.fi

Perinteinen liimamaali punaisiin tupiin ja muihin puujulkisivuihin. Valmistettu pellavaöljystä, rautasulfaatista, jauhosta ja rautaoksidipigmentistä.

Ulkomaalit – Biltema.fi

Meiltä löydät laajan valikoiman ulkomaaleja kuten julkisivumaalit, peltikattomaalit, punamultamaalit, mineraalimaalit, ulkopohjamaalit ja kuultomaalit.

Punamultasivellin – Biltema.fi

Punamultamaali. 2990. Punamultamaali. 38-0000. PUNAMULTASIVELLIN PRO, 130 MM. 850. PUNAMULTASIVELLIN PRO, 130 MM. 88-988. SIVELLIN PRO LUONNON,LYHY,50MM.

Punamultasivellin

Copperol, 1 l – Biltema.fi

Punamultamaali, 10 l. 37-0000. Mineraalipohjamaali. alk. 990 …

Suosittu puunsuoja-aine, joka suojaa syvältä karkean tai kosteudelle alttiin puun, esim. pohjaparruille ja aidantolpille jne. Copperolin pohjana on syvälle tunkeutuva ja matalaviskoosinen pellavansiemenöljy, joka yhdessä lahonsuoja-aineiden kanssa suojaa puun erittäin hyvin kosteudelta, leviltä ja homeelta. Käyttöohje Pinnan tulee olla kuiva, kiinteä ja puhdas.  Kaavi ja harjaa huokoinen ja irtoileva puupinta teräsharjalla. Pese, huuhtele vedellä ja anna kuivua hyvin.  Levitä tiheällä siveltimellä, rievulla tai kastamalla, pyyhi ylimääräinen aine pois. Pinnat kannattaa käsitellä useita kertoja vuodessa, muista käsitellä päätykohdat huolellisesti. Parhaiten varmistat puutavaran tehokkaan kyllästymisen laittamalla sen Copperolilla täytettyyn astiaan niin pitkäksi aikaa, ettei imeytymistä enää tapahdu (mielellään muutaman vuorokauden ajan).  HUOM! Ei voi maalata. HUOM! Painekyllästetyn puun on oltava olla vanhaa ja kuivaa ennen käsittelyä. HUOM! Sisältää pellavaöljyä. Liinat, rievut ym. voivat syttyä itsestään. Käytetyt liinat, rievut ym. on laitettava veteen tai poltettava.

Puujulkisivumaali V Pro, vaikonen, 10 L – Biltema.fi

Punamultamaali, 10 l. 37-0000. Mineraalipohjamaali. alk. 990 …

Oikea valinta kaikkien puupintojen maalaamiseen ulkona! Puujulkisivumaali V Pro on nykyaikainen erittäin laadukas jopa 15 vuotta kestävä julkisivumaali ja sen suuri pigmenttipitoisuus suojaa puuta UV-säteilyltä. Maalia voidaan käyttää laajojen puupintojen maalaamiseen ulkona, joita ei ole aiemmin käsitelty tai jotka on öljytty, kuultomaalattu tai maalattu öljy- tai akrylaattipohjaisella maalilla. Ominaisuudet Täysin pigmentoitu öljyakryylimaali ulkokäyttöön. Akrylaattisidosaine varmistaa valon- ja värinkeston. Öljy tekee maalista vedenkestävää ja saa sen tunkeutumaan pohjaan tehokkaasti. Estää levien ja tummumista aiheuttavien homeiden kasvua. Suuri pigmenttipitoisuus suojaa puuta UV-säteilyltä. Vaikuttaa ympäristöön vain vähän. Erittäin helppo levittää. Sisältää puutavaran pintarakennetta korostavia aineosia. Kunnossapitoväli: 12–15 vuotta. Käyttökohteet Peittävä, vesiohenteinen ja erittäin helposti levitettävä öljyakryylimaali puupintojen maalaamiseen ulkona, joita ei ole aiemmin käsitelty tai jotka on öljytty, kuultomaalattu tai maalattu öljy- tai akrylaattipohjaisella maalilla. Oikea valinta esimerkiksi julkisivuihin. Käyttöohje Aiemmin maalatut puhtaaksi raaputetut pinnat pestään julkisivunpesuaineella ja huuhdellaan vedellä. Niiden annetaan kuivua perusteellisesti. Maalaamaton puu pohjustetaan 36-792 Ulkopohjamaali tai 36-7665 Ulkopohjamaali V. Levitä maalia tiheällä siveltimellä. Hiero maalia puuhun perusteellisesti. Maalaa vain muutaman paksun kerroksin sijasta mieluiten useita ohuita kerroksia, ja anna niiden kuivua muutama päivä. Vältä maalaamasta pintoja, jotka ovat lämpimiä tai joille aurinko paistaa. Muutoin lämpö saa liuottimen haihtumaan nopeasti. Tällöin sideaine ei ehdi tunkeutua puuhun, joten maali tarttuu huonosti.

Jerrykannu, 10 l – Biltema.fi

Punamultamaali, 10 l. 37-0000. Mineraalipohjamaali. alk. 990 …

Perinteinen armeijan malli maalattua teräslevyä. Sisäpuolella ruostesuojaus. Soveltuu bensiinille, dieselpolttoaineelle, etanolille ja öljylle. UN-hyväksytty.

Perinteiset punamultamaalit testissä – TM Rakennusmaailma

15.5.2013 — Maalipinnan vaurioista huolimatta perinteinen punamulta suojasi puuta yllättävän hyvin. Teksti KYÖSTI ISOSAARI, tekninen avustus MARKO TOIVONEN.

Maalit Halvalla? – – Suomi24 Keskustelut

Maalit Halvalla? – – Suomi24 Keskustelut

(ei mitään punamultaa)Millaista tuo Bilteman maali on? entä onko se halpaa muihin verrattuna?… … Onko kukaan maalannut sillä bilteman punamultamaalilla.

Mistähän mahtaa saad ns. halpaa talomaalia esim. punaista.(ei mitään punamultaa)Millaista tuo Bilteman maali on? entä onko se halpaa muihin verrattuna?…

Keywords: biltema punamultamaali