Biltema saksinostin

Saksinostimet – Biltema.fi

Koska tarkempi selvitys on osoittanut, että saksinostimessa (tuotenumero 15-8406) on erilaisia puutteita, kutsuu Biltema kaikki kyseisellä tuotenumerolla …

Ostitko tällaisen auton nostimen? Poista heti käytöstä!

Takaisinkutsu: Saksinostin 15-8406 – Biltema.fi

Kätevä yleisnostin alustaa suojaavalla kumipintaisella tasolla. Mukana irrotettavat tukipalat. Nostetaan räikkävääntimellä tai vastaavalla.

Tuotteiden turvallisuus on Biltemalle erittäin tärkeää. Koska tarkempi selvitys on osoittanut, että saksinostimessa (tuotenumero 15-8406) on erilaisia puutteita, kutsuu Biltema kaikki kyseisellä tuotenumerolla varustetut tuotteet takaisin kuluttajilta.

Biltema kutsuu takaisin saksinostimen turvallisuuspuutteiden …

Mininostin, 500 kg – Biltema.fi

Tehokas siirrettävä autonostin kisapaikalle, rengasfirmoille, autotalliin jne. Vakaa ja toimiva rakenne, jonka näppärät toiminnot nostavat auton 20 …

Kätevä yleisnostin alustaa suojaavalla kumipintaisella tasolla. Mukana irrotettavat tukipalat. Nostetaan räikkävääntimellä tai vastaavalla. Nostopinta 450 x 150 mm. 

saksinostin Biltema 15-8406 turvallisuuspuutteiden vuoksi

Quick Jack – Biltema.fi

13.5.2020 — … joilla on edellä kuvattu saksinostin, pyydetään välittömästi lopettamaan sen käyttö ja palauttamaan se lähimpään Biltema-tavarataloon.

Tehokas siirrettävä autonostin kisapaikalle, rengasfirmoille, autotalliin jne. Vakaa ja toimiva rakenne, jonka näppärät toiminnot nostavat auton 20 sekunnissa turvallisesti ja ilman tuentatarvetta.  Min./maks. etäisyys nostopisteiden välillä: 800 mm/1524 mm.  Kaksi kiinteää lukitusasentoa: 371/451 mm pienellä korokkeella; 396/476 mm isolla korokkeella.  Liitetään 12 V:n autonakkuun.  Toimitetaan ilman öljyä. Lisää hydrauliöljya (n. 2,3 l) ennen käyttöä. Malli: BL-5000SLX.

Koko Suomi, Tori.fi

Tukes varoittaa: Ostitko tällaisen auton nostimen? Poista heti käytöstä!

13.5.2020 — Biltema-saksinostimen 15-8406 käyttö tulee heti lopettaa. Laite on palautettava Biltemaan. Ostosumma korvataan. Kuittia ei vaadita.

Bilteman vuosia kauppaamasta nostimesta löytyi testeissä useita turvallisuuspuutteita.

Onko sinulla tämä vuodesta 2014 asti myyty autonostin …

Biltema kutsuu takaisin saksinostimen turvallisuuspuutteiden vuoksi | Autotoday

Rosterinen saksinostin, Muut koneet ja tarvikkeet, Työkoneet ja kalusto, Luumäki, Tori. Rosterinen saksinostin. 450 €. 17 hel 12:33. Etelä-Karjala. Myydään.

Tuotteiden turvallisuus on Biltemalle erittäin tärkeää. Koska Tukesin tekemä selvitys on osoittanut, että vuosina 2014–2019 myydyssä saksinostimessa on…

Takaisinkutsu: saksinostin Biltema 15-8406 turvallisuuspuutteiden vuoksi

13.5.2020 — Biltema kutsuu takaisin saksinostimen siinä havaittujen turvallisuuspuutteiden vuoksi. … Asiakkaita, joilla on edellä kuvattu saksinostin, …

Biltema-saksinostimen 15-8406 käyttö tulee heti lopettaa. Laite on palautettava Biltemaan. Ostosumma korvataan. Kuittia ei vaadita.

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 218ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Onko sinulla tämä vuodesta 2014 asti myyty autonostin? Lopeta käyttö välittömästi! – MTVuutiset.fi

Biltema kutsuu takaisin saksinostimen siinä havaittujen turvallisuuspuutteiden vuoksi. Auton nostamiseen tarkoitettua laitetta on myyty vuodesta 2014 lähtien.

Keywords: biltema saksinostin, matalanostin biltema, saksinostin biltema