Biltema teltta

Teltat ja telttatarvikkeet – Biltema.fi

Teltat ja telttatarvikkeet. Kaikki tuotteet kategoriassa Leirintä, retkeily ja ulkoilu · Ilmatäytteiset varavuoteet · Juomavesisäiliöt · Kaasukeittimet …

Kupoliteltta – Biltema.fi

Helposti pystytettävä teltta, jossa on kaksi kokoontaitettavaa …

Helposti pystytettävä teltta, jossa on kaksi kokoontaitettavaa lasikuituputkea sekä maatapit ja köydet kulmissa. Ilmastointiaukot katossa ja yksi ikkuna, jossa verkkokangas. Telttakangas PU-pinnoitettua 190 T -polyesteria, 58 g/m2, vesipilari 2000 mm. Lattia: PU-kangas, 105 g/m2. Toimitetaan säilytyslaukussa. HUOM! Makuupussit ja makuualustat eivät sisälly. Teltat voidaan yhdistää.

Pop-up-teltta – Biltema.fi

Tehtäväksi jää teltan kiinnittäminen maahan vaarnoilla. Sisäovessa hyttysverkko, telttakangas vedenpitävää polyesteria. Teipatut saumat ja lasikuitutangot.

Kätevä teltta 2 hengelle. Helppo pystyttää, avautuu automaattisesti. Tehtäväksi jää teltan kiinnittäminen maahan vaarnoilla. Sisäovessa hyttysverkko, telttakangas vedenpitävää polyesteria. Teipatut saumat ja lasikuitutangot. Mukana säilytyslaukku, vaarnat ja kiinnitysnarut.

Kupoliteltta Roskilde – Biltema.fi

Rengastanko telttaan, 10-pakk. 37-303. Telttavaarna, 10-pakk. 350 …

Helposti pystytettävä kupoliteltta 2 henkilölle. Telttakangas 190T-polyesteriä, teipatut saumat, kestää 1500 mm:n vesipylvään paineen. Lasikuitutangot. Tuuletusaukoissa ja sisäovessa on hyttysverkko. Mukana kiinnitysnarut, vaarnat ja säilytyslaukku. Paino: 1,5 kg.

Juhlateltta 3 x 3 m – Biltema.fi

Täydellinen juhlateltta pieniin puutarhajuhliin. Tukeva teltta ja kaksi erillistä, ikkunallista seinäosiota. Mukana kiinnikkeet, vaarnat ja kiinnitysnarut.

Täydellinen juhlateltta pieniin puutarhajuhliin. Tukeva teltta ja kaksi erillistä, ikkunallista seinäosiota. Mukana kiinnikkeet, vaarnat ja kiinnitysnarut. Telttakangas PE-kudosta. Teräsputket, Ø 25 mm seinissä ja Ø 19 mm katossa.

Tunneliteltta, 3 hengen – Biltema.fi

Kevyt ja kätevä teltta, jossa on nukkumapaikat kolmelle sekä tilaa varusteille ja seurusteluun. Ulompi teltta kestävää ripstop-nailonia, vp. 8000 mm.

Kevyt ja kätevä teltta, jossa on nukkumapaikat kolmelle sekä tilaa varusteille ja seurusteluun. Ulompi teltta kestävää ripstop-nailonia, vp. 8000 mm. Hengittävä sisäteltta, 185 T. Lattia-ala 200 x 160 x 145 cm, vp. 10000 mm. Mukana alumiinikaaret, vaarnat ja kiinnitysnarut. Toimitetaan säilytyslaukussa. Kokonaispaino: 5,5 kg.

Ilmalla täytettävä etuteltta 280 x 240 cm – Biltema.fi

Kolme pystysuuntaista ilmakanavaa ja vaakasuuntaiset ilmakanavat. Kaksi …

Nopeasti ja helposti asennettava, ilmalla täytettävä etuteltta matkailuvaunuun. Kolme pystysuuntaista ilmakanavaa ja vaakasuuntaiset ilmakanavat. Kaksi säädettävää tukitolppaa, jotka varmistavat vakauden matkailuvaunun runkoon, ja kaksi ovea ilmanvaihtoaukoilla. Vesipilariarvo: 3000 mm. Korkea kisko: 220–240 cm. Leveys: 280 cm. Kaksitoiminen ilmapumppu, kiinnitysnarut ja telttavaarnat sisältyvät. Toimitetaan säilytyslaukussa.

Teltannaru kanssa kiristintä, 30 m – Biltema.fi

Katkaistaan haluttuun pituuteen. Mukana 10 kiristintä.

Katkaistaan haluttuun pituuteen. Mukana 10 kiristintä. Voidaan käyttää myös esimerkiksi pyykinkuivausnaruna tai rannekkeena.

UV-suojattu rantateltta – Biltema.fi

UV-suojattu rantateltta. Tuotenro. 37-319. Tuotetta on varastossa seuraavissa 18 tavaratalossa.

Hyvä apu rannalle liialliselta auringonpaisteelta suojautumiseen. Helppo ottaa esille ja taittaa kokoon. Mukana kiinnitysnarut, vaarnat ja säilytyspussi. UV-suojattua polyesteria, suojakerroin 50.

Keywords: biltema teltta, teltta biltema