Facebook Inc.: Perustajat, käyttäjämäärä ja pääkonttorit & Netflixin pääkonttori

Facebook Inc. on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista sosiaalisen median yrityksistä. Sen perustajina toimivat Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz ja Chris Hughes. Yrityksen tarina alkoi Harvardin yliopistossa vuonna 2004, kun nuori opiskelija Mark Zuckerberg päätti luoda verkkopalvelun, joka mahdollistaisi yhteydenpidon opiskelijoiden välillä.

Käyttäjämäärä

Tämän jälkeen Facebook on kasvanut valtavaksi sosiaalisen median ilmiöksi, ja sen käyttäjämäärä on räjähtänyt ennennäkemättömiin lukemiin. Tällä hetkellä Facebookilla on yli 2,8 miljardia aktiivista käyttäjää ympäri maailman. Tämä tekee siitä ylivoimaisesti suurimman sosiaalisen median alustan.

Pääkonttorit

Facebook Inc.:lla on useita pääkonttoreita ympäri maailmaa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Menlo Parkissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Täällä sijaitseva Facebookin pääkonttori tunnetaan nimellä “Facebookin pääkampus”. Lisäksi Facebookilla on toimistoja ja datakeskuksia muun muassa Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa.

Netflixin pääkonttori

Yleistä Netflixistä

Netflix on maailman johtava suoratoistopalvelu, joka tarjoaa katseltavaksi elokuvia, tv-sarjoja ja alkuperäistuotantoja. Sen avulla käyttäjät voivat katsoa laajaa valikoimaa sisältöä suoratoistona omilla laitteillaan.

Pääkonttori

Netflixin pääkonttori sijaitsee Los Gatosissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Tämä sijainti on ollut yrityksen pääkonttori vuodesta 2001 lähtien. Los Gatos on pienehkö kaupunki, mutta Netflixin menestys on mahdollistanut sen kasvun ja laajentumisen myös kansainvälisesti.

Pääluvut

Yritys Käyttäjämäärä Pääkonttori Perustettu
Facebook Inc. 2,8 miljardia Menlo Park, Kalifornia, USA 2004
Netflix Yli 208 miljoonaa Los Gatos, Kalifornia, USA 1997

Ofte stillede spørgsmål

Kuka oli Facebook Inc:n perustaja?

Facebook Inc:n perustajat olivat Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Moskovitz ja Chris Hughes. Perustaja Mark Zuckerberg on edelleen Facebookin toimitusjohtaja.

Mikä on Facebookin käyttäjämäärä tällä hetkellä?

Tällä hetkellä Facebookilla on yli 2,85 miljardia aktiivista käyttäjää. Facebookin käyttäjämäärä kasvaa edelleen jatkuvasti.

Missä sijaitsee Facebook Inc:n pääkonttori?

Facebook Inc:n pääkonttori sijaitsee Menlo Parkissa, Kaliforniassa. Pääkonttori tunnetaan nimellä Facebook HQ.

Mikä on Netflixin pääkonttori?

Netflixin pääkonttori sijaitsee Los Gatosissa, Kaliforniassa. Los Gatos on tunnettu teknologian ja viihdeteollisuuden keskuksena.

Milloin Facebook Inc. perustettiin?

Facebook Inc. perustettiin 4. helmikuuta 2004. Alun perin se toimi nimellä Thefacebook.

Kuinka moni perustajista on edelleen mukana Facebook Inc:ssä?

Mark Zuckerberg on edelleen osa Facebook Inc:ä, kun taas Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Moskovitz ja Chris Hughes ovat jättäneet yrityksen. Zuckerberg on jatkuvasti mukana kehittämässä Facebookia.

Mikä on Facebookin käyttäjämäärän kasvuprosentti viime vuosina?

Facebookin käyttäjämäärä on kasvanut noin 10% vuosittain viime vuosina. Kasvuprosentti on tehnyt Facebookista maailman suurimman sosiaalisen median alustan.

Kuinka monta työntekijää Facebook Inc:llä on?

Facebook Inc:llä työskentelee yli 58 000 työntekijää ympäri maailmaa. Yrityksen työntekijämäärä on jatkuvasti kasvanut.

Missä Facebook Inc. perustettiin?

Facebook Inc. perustettiin Yhdysvalloissa, Harvardin yliopistossa. Mark Zuckerberg perusti sen opiskeluaikanaan.

Mikä on Netflixin merkitys viihdeteollisuudelle?

Netflix on mullistanut viihdeteollisuuden tarjoamalla suoratoistopalvelun, joka kilpailee perinteisten televisioverkkojen ja elokuvateatterien kanssa. Se on muuttanut tapaa, jolla ihmiset kuluttavat ja nauttivat viihteestä.

Artiklen Facebook Inc.: Perustajat, käyttäjämäärä ja pääkonttorit & Netflixin pääkonttori har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 21 anmeldelser