Hiihtovaatteet miehet

Laadukkaat hiihtovaatteet miehille netistä – Suksistudio

Hiihtotakit, housut, pipot ja hanskat miehille hiihtoon parhailta merkeiltä edullisesti ja nopeasti.

Miesten hiihtovaatteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Miesten hiihtotakit ovat kapealinjaisia, jotta tuulen vastus hiihtäessä olisi mahdollisimman vähäinen. Kevyesti vartaloa myötäilevä takki on varustettu …

Mukavat hiihtovaatteet miehille
Hiihtovarusteiden ollessa kunnossa, on hiihtäminen mielekästä ja palkitsevaa. Hiihtovarusteisiin ei lukeudu pelkästään välineet, vaan myös hyvillä hiihtovaatteilla on suuri merkitys onnistuneeseen hiihtolenkkiin.

Hiihtovaatteet kannattaakin uusia aika-ajoin, sillä nuhjaantuneet ja likaiset hiihtoasut menettävät parhaimmat tekniset ominaisuutensa eivätkä toimi halutulla tavalla. Tekniset urheiluvaatteet sopivat niin kuntohiihtoon, kuin myös kevyemmille hiihtolenkeille.

Hiihtohousut miehelle
Hiihtohousut ovat merkittävässä osassa mukavaa hiihtopukeutumista. Housujen tulee olla sopivan tyköistuvat, mutta liikkumiseen täytyy löytyä tarpeeksi tilaa. Joustavasta materiaalista valmistetut hiihtohousut saavat tuntua napakalta päällä, mutta eivät saa puristaa häiritsevästi. Monet miesten hiihtohousut ovat henkselikiinnityksellä.

Hiihtohousujen tärkeä ominaisuus on materiaalin tuulenpitävyys mutta myös sopiva hengittävyys. Laadukkaat miesten hiihtohousut päästävät kosteuden sekä liiallisen lämmön haihtumaan kankaan kautta, mutta pitävät tuulen sekä lämmittävät hiihtäjää. Etenkin hiihtohousujen etupuolen tuulenpitävyys on tärkeä, sillä vauhdikkaana lajina hiihtäminen aiheuttaa jo itsessään tuulen vastusta hiihtäjälle ja varsinkin pakkasella se lisää kylmyyden tunnetta.

Kovemmilla pakkasilla tai hitaille hiihtolenkeille hiihtohousujen alle on hyvä laittaa jokin lämmittävä urheilukerrasto. Urheilualusvaatteet auttavat lämmön- sekä kosteudensäätelyssä myös hiihtolenkillä. Kylmillä ilmoilla on myös hyvä ottaa toppavaatetta hiihtovaatteiden päälle mukaan, jotta taukojen aikana ei palelluta itseään.

Miesten hiihtotakit
Hiihtotakki on yleensä samaa materiaalia, mitä hiihtohousut. Hiihtotakin tärkein tehtävä on pitää hiihtäjä lämpimänä ja ihon kuivana. Hiihtotakissa on tehokkaasti tuulettuvat materiaalit selän puolella, jotka auttavat kosteuden ja lämmön säätelyssä hiihdon aikana. Hiihtotakit ovat ohkaisia ja miellyttäviä päällä, sillä liian paksulla hiihtotakilla tulee herkästi liian kuuma.

Miesten hiihtotakit ovat kapealinjaisia, jotta tuulen vastus hiihtäessä olisi mahdollisimman vähäinen. Kevyesti vartaloa myötäilevä takki on varustettu korotetulla kauluksella, jotta viima ei pääse hiihtäjän kaulalle kaula-aukosta. Myös hihat ja helma ovat reilun mittaisia, joten ne antavat lämpöä sekä riittävää joustovaraa hiihtäessä.

Hiihtoasut netistä
Miesten hiihtoasut on helppo tilata netistä. Perinteisillä kirjainkokomerkinnöillä varustetuissa hiihtoasuissa löytyy kaiken kokoisille miehille sopivat hiihtovaatteet. Hiihtovaatteissa ei kannata arvioida omaa kokoa liian pieneksi, sillä hiihtovaatteisiin tulee jäädä sopivaa joustovaraa liikkumiseen.

Hankkimalla miesten hiihtovaatteet netistä edullisesti Kärkkäisen verkkokaupasta voit säästää sekä aikaa että rahaa. Laadukkaat miesten hiihtovaatteet tuovat lämpöä ja mukavuutta hiihtämiseen eikä ladulla tarvitse palella kovimmassakaan pakkasessa.

Hiihtovaatteet netistä – Intersport

Hiihtovaatteet netistä | Intersport

Hiihto on intensiivinen talvilaji, joka vaatii oikeanlaisen vaatetuksen. Hyvät hiihtovaatteet ovat lämpimät ja säänkestävät, mutta hengittävät. Koska hiihto on …

Laaja valikoima hiihtovaatteita laatumerkeiltä. Tilaa nopeasti ja vaivattomasti verkosta!

Miesten hiihtovaatteet | Urheilujakone.fi verkkokauppa

Laajavalikoima miesten hiihtovaatteita huippumerkeiltä kuten Swix ja Halti. Tilaa helposti ja nopeasti netistä, tai tule ostoksille Kalajoen myymäläämme.

Miesten hiihtovaatteet – Äkäslompolo SportShop

Miesten hiihtovaatteet löytyvät tästä kategoriasta. Hiihtäminen on mukava harrastus, kun vaatetus on hengittävää, joustavaa ja tarpeeksi lämmittävää.

Maastohiihtovaatteet – Stadium.fi

Maastohiihtovaatteet. Osta maastohiihtovaatteet netistä! Meiltä löydät naisten, miesten ja lasten teknisiä vaatteita, jotka sopivat sekä harjoitteluun että …

Miesten hiihtovaatteet | Prisma verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan Prisman Miesten hiihtovaatteet –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset …

Tervetuloa tutustumaan Prisman Miesten hiihtovaatteet –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Hiihtovaatteet netistä | Haijaa.fi verkkokauppa

Hiihtovaatteet Häijään verkkokaupasta ja myymälästä. … Swix Dynamic pants M navy – Miesten hiihtotakit ja housut – ZZZ0008652 – 1.

Hiihtovaatteet maastohiihtoon | Halti – Halti verkkokauppa

Hiihtovaatteet maastohiihtoon | Halti– Halti verkkokauppa

Hengittävät ja tuulenpitävät hiihtovaatteet talven hiihtolenkeille. Tee hiihdosta miellyttävämpää. … Falun Miesten Hiihtotakki.

Hengittävät ja tuulenpitävät hiihtovaatteet talven hiihtolenkeille. Tee hiihdosta miellyttävämpää. Tutustu maastohiihtovalikoimaan Haltin verkkokaupassa.

Miesten maastohiihtovaatteet | Halti – Halti verkkokauppa

Miesten maastohiihtovaatteet | Halti– Halti verkkokauppa

Halti hiihtovaatteet ja -varusteet miehille. Löydä uudet maastohiihtovaatteet Haltilta! Haltin miesten hiihtovaatteissa yhdistyvät laatu ja tyyli, erinomaisia …

Haltin mallistosta miesten maastohiihtovaatteet hiihtolenkeille. Meiltä löydät tuulelta suojaavat ja hengittävät takit ja housut. Tilaa helposti verkosta.

Keywords: hiihtovaatteet miehet, hiihtopuvut miehet