Hyttysverkko biltema

Myggnät, svart – Biltema.fi

Nät som skyddar mot mygg och andra insekter. Levereras på rulle och klipps till lämplig storlek.

Hyttysverho – Biltema.fi

Hyttysverkko, koostuu neljästä päällekkäisestä liuskasta. Verkko kiinnitetään ovenkarmiin mukana tulevilla itsekiinnittyvillä listoilla.

Hyttysverkko, musta – Biltema.fi

Hyttysverkko, musta. Kuvaus. Suojaverkko hyttysiä ja muita hyönteisiä vastaan. Toimitetaan rullana, josta voi leikata sopivan kokoisen verkon.

Suojaverkko hyttysiä ja muita hyönteisiä vastaan. Toimitetaan rullana, josta voi leikata sopivan kokoisen verkon.

Hyönteisverkko telttaan – Biltema.fi

Kompakti ja kevyt hyönteisverkko. Sopii kahden hengen telttaan tai riippumaton tai vuoteen päälle. Ripustusmekanismi. Laidemmaksi sijoitettu ripustuspiste …

Kompakti ja kevyt hyönteisverkko. Sopii kahden hengen telttaan tai riippumaton tai vuoteen päälle. Ripustusmekanismi. Laidemmaksi sijoitettu ripustuspiste antaa enemmän tilaa pääpuoleen. Reunan voi taittaa makuualustan tai patjan alle. Verkkokangas, silmukoita n. 80/cm2. Toimitetaan säilytyspussissa.

Hyttyssuojaverkko – Biltema.fi

Pienisilmäinen hyttyssuojaverkko 100 % polyesteria. Joustava reunus takaa tiiviyden. Pestävä, 40 °C. Ympärysmitta: 88 cm.

Mosquito net for tents – Biltema.fi

Lightweight and compact mosquito net. Suitable for a two-person tent, hammocks or beds. With suspension gear and an offset suspension point to provide more …

Lightweight and compact mosquito net. Suitable for a two-person tent, hammocks or beds. With suspension gear and an offset suspension point to provide more space at the head end. The sides can be folded under a sleeping mat or mattress. Mesh fabric, approx. 80 holes per cm2. Supplied in a storage case.

Aitaverkot ja suojaverkot – Biltema.fi

Hyttysverkko on tarjolla sekä mustana että valkoisena. Suojaverkko kasveille suojaa marjat tai kasvimaan linnuilta. Se on helppo leikata juuri tarpeeseen …

Haluatpa suojata kotisi hyttysiltä ja muilta hyönteisiltä tai pelastaa puutarhan marjat linnuilta, Biltemalla on siihen hyttysverkot ja marjapensasverkot.

Räystäsverkko – Biltema.fi

Hyönteisverkko esimerkiksi räystääseen tai ikkunoihin. Kestää ikääntymistä ja venyy.

Hyönteisverkko, kasvihuone – Biltema.fi

Hyönteisverkko, sopii Bilteman kasvihuoneiden 14-1948 ja 14-2035 runkoon. Pitkällä sivulla vetoketju avaamista varten. Sisältää kiinnitysnuorat.

Keywords: hyttysverkko biltema