Icebug nastakengät miehet

Icebug Nastakengät – Kengät – XXL

Icebug Nastakengät – Kengät | XXL

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta Icebug Nastakengät XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Nastakengät 30 päivän hintalupauksella.

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta Icebug Nastakengät XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Nastakengät 30 päivän hintalupauksella.

Miesten Icebug nastakengät netistä – Intersport

Miesten Icebug nastakengät netistä | Intersport

Miesten Icebug nastakengät ; 2 väriä · Metro2 M BUGrip – miesten nastakengät. 169,00 € ; 1 väri · Muurame3 M BUGrip – miesten nastakengät. 189,00 € ; 1 väri · Moss4 …

Tilaa miesten Icebug nastakengät netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Mallisto – Icebug

Tuotteet | Icebug

Norrvik M BUGrip. Miesten kevyet ja vettähylkivät nastakengät BOA®-nauhoituksella. … Miesten talvinilkkurit pitävällä Michelin-pitopohjalla.

Nastakengät ja Kitkakengät

Miesten nastakengät netistä – Budget Sport

Miesten nastakengät netistä | Budget Sport

Miesten nastakengät sekä muut miesten talvikengät parhailta merkeiltä edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa heti!

Icebug Miesten Kengät Netistä Ale

Icebug Stavre Bugrip Gtx Miesten Nastakengät Mustat | 417TFRDUJ · €183.32 €83.39 ; Icebug Metro2 Bugrip Miesten Nastakengät Mustat | 542AGSPQI · €159.40 €82.91.

Miesten nastakengät | Karkkainen.com verkkokauppa

Icebug valmistaa sopivat miesten nastakengät niin arkiliikkujille, aktiivisille harrastajille kuin huippu–urheilijoillekin.

Miesten nastakengät ja pitopohjakengät pitävät miehen tiellä

Suomessa pystytään nauttimaan neljästä kauniin luonnon tarjoamasta vuodenajasta. Pohjoisenkin ilmasto kenties lämpenee, mutta talvi ja talviset olosuhteet seuraavat meitä vielä joka vuosi. Periksiantamaton suomalainen mieskin tarvitsee Pohjolan loskaisiin, lumisiin, liukkaisiin ja hyytävän kylmiinkin olosuhteisiin laadukkaat talvikengät. Miesten nastakengät tuovat taas täydellistä jääpitoa, kun lämpötila vaihtuu nopeasti plussakelistä pakkaselle tai päinvastoin.

Perinteisesti suomalaisen miehen on vaivatonta löytää omaan tyyliinsä sopivat talvikengät. Miesten nastakengät tarjoavat toiminnallisuuden, turvallisuuden ja käytännöllisyyden ohella myös tinkimätöntä tämän päivän tyyliä. Nykyaikaiset miesten nastakengät auttavat selviytymään alkutalven harmaista loskakeleistä, valkean lumisista olosuhteista, paukkupakkasista ja erityisen liukkaistakin keleistä.

Hyvät nastakengät pitävät miehen tiellä ja jalat kuivina ja lämpiminä olosuhteista riippumatta. Nastakengät tuovat turvaa myös iäkkäämmille ihmisille, joille liukastumisen aiheuttamat riskit ovat moninkertaiset muuhun väestöön verrattuna.

Icebug nastakengät pitävät pilkillä, lenkillä kuin kotipihallakin

Icebug on ruotsalainen ulkoilukenkien valmistaja, joka on erikoistunut haastamaan Pohjolan olosuhteet ja mahdollistamaan ympärivuotisen ulkona liikkumisen. Icebug nastakengät tuovat turvaa talviliikkumiseen. Suomessa suuri osa vuodesta vietetään varsin kylmissä ja liukkaissa olosuhteissa, joten oikeanlaiset nastakengät pitävät varmasti niin vapaa–ajalla, pulkkamäessä, pilkkireissulla, metsäretkellä, lenkkipolulla kuin kotipihan lumihommissakin.

Icebug nastakengät antavat kunnolla pitoa kaikenlaisissa olosuhteissa. Suomessa tapahtuu vuosittain noin 75 000 liukastumistapaturmaa, joista arviolta 30 000 vaatii sairaalahoitoa. Liukastumisten yhteiskunnalle aiheuttamat kokonaiskustannukset voivat nousta vuosittain jopa 2,4 miljardiin euroon. Suurin osa meistä panostaa oman auton turvallisuuteen ja hankkii talvea varten kunnon nastarenkaat. Liian harva kuitenkaan panostaa tarpeeksi omaan turvallisuuteensa ja kiinnittää huomiota siihen kuinka liukas oma pihapolku on ja millaisilla kengillä siinä kävellään.

Nastakengät mahdollistavat ympärivuotisen liikkumisen

Talven liukas ja jäinen pääkallokeli ei ole este ympärivuotiselle liikkumiselle. Icebug nastakengät takaavat mainion pidon peilijäältä asfaltille. Icebug valmistaa sopivat miesten nastakengät niin arkiliikkujille, aktiivisille harrastajille kuin huippu–urheilijoillekin. Pohjoismaalaisiin jalkoihin suunnitelluissa Icebug nastakengissä on suojaavat, kestävät ja lämpimät materiaalit, jotka huolehtivat mainiosta pidosta, käyttäjämukavuudesta ja suorituskyvystä.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät laadukkaat miesten nastakengät, jotka pitävät sinut pystyssä niin liukkaalla pihapolulla, peilijäällä kuin asfaltillakin. Tilaa tarpeeseesi sopivat lämpimät talvikengät tai pitävät nastakengät helposti kotiin toimitettuna.

Icebug nastakengät – löydä paras hinta Hintaoppaasta

Tarjoukset ja arvostelut: Icebug nastakengät. Autamme sinua löytämään kaupan kategorioista … Icebug Stavre BUGrip GTX (Miesten). Miesten, Musta, 36, 37, …

Tarjoukset ja arvostelut: Icebug nastakengät. Autamme sinua löytämään kaupan kategorioista Vaelluskengät & maastokengät Juoksukengät Bootsit, saappaat & nilkkurit

Miesten Nastakengät | Trendit 2023 – tilaa edullisesti netistä

Miesten Nastakengät | Trendit 2023 – tilaa edullisesti netistä | Shopalike.fi

Miesten Siniset Icebug Nastakengät talvikaudelle. Scandinavian Outdoor. Arcus Bugrip GTX Sininen / Punainen USM 10. 199,00 €*.

Vertaa ja tilaa Miesten Nastakenkiä osoitteessa Shopalike.fi. Laajasta valikoimasta löydät parhaat kenkätarjoukset laatumerkeiltä. Mahdollinen ilmainen toimitus.

Miesten talvikengät ja nastakengät – Urheilujakone.fi

IceBug Newrun M BuGrip GTX BOA nastakengät musta. Icebugin laadukas juoksukenkä talvijuoksuun. GoreTex pitää jalat täysin kuivina ja BOA nauhoitus on varma, …

Keywords: icebug nastakengät miehet