Juhlakengät miehet

Pukukengät – Miesten kengät – MIEHET – Halonen Muoti

Halonen on suomalainen vaatekauppaketju, joka myy vaatteita ja kenkiä koko perheelle. 20 muotikauppaamme toimivat Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Miesten juhlakengät netistä – Zalando

Ilmainen toimitus useimmille tilauksille* ja ilmainen palautus – Tilaa tyylikkäät miesten juhlakengät helposti netistä – Kaikki Suomen suosikkimerkit …

Miesten kengät netistä – Stockmann

Miesten kengät netistä | Stockmann

Valikoimastamme löydät tyylikkäät miesten kengät sadoilta huippumerkeiltä! Hanki tyylikkäät kävelykengät ja tennarit Stockmannilta!

Miesten kengät | Saappaat, tennarit & puolikengät | H&M FI

Viikonloppuihin sopivat valikoimamme miesten tennarit, joista löytyy pistokas- ja nauhamalleja minimalistisissa ja näyttävissä sävyissä mielialasi mukaan.

Miesten kengät | Karkkainen.com verkkokauppa

Miesten kengät kohtaavat kovan vaatimustason: niiden pitää kestää käyttöä ja kulutusta mutta ilmaista samalla käyttäjänsä persoonallisuutta. Lue tästä parhaat …

Miesten kengät – valintaopas

Miesten kengät kohtaavat kovan vaatimustason: niiden pitää kestää käyttöä ja kulutusta mutta ilmaista samalla käyttäjänsä persoonallisuutta. Lue tästä parhaat vinkit miesten arki- ja juhlakenkien valintaan.

Tennarit
Vapaa-ajan kengiksi sopivat monipuoliset tennarit. Alun perin laivan miehistön käyttöön ja tätä kautta tennis- ja krikettikentille tiensä löytäneet sneakerit ovat suosituimmat kenkämallit niin miehille kuin naisillakin. Valkoiset tennarit näyttävät superhyviltä sinisten farkkujen kanssa.

Tennarit ovat tyylikäs valinta myös rentoihin juhliin tai työpaikalle, jossa jäykkää pukukoodia ei ole. Tennarit ovat myös mukavat kävelykengät, tosin urheilusuoritukseen on parempi varustautua hyvillä juoksukengillä tai lenkkareilla.

Sandaalit
Suomalainen mies on saanut niin paljon kritiikkiä valkoisten tennissukkien käytöstä sandaalien kanssa, että harva kaveri enää tähän tyylimokaan sortuun. Sandaalit toimivat erinomaisina kesäkenkinä tai jopa työkenkinä esimerkiksi terveyskeskuksissa tai vastaavissa laitoksissa.

Nilkkurit
Nilkkurit ja bootsit sopivat mainiosti Suomen talveen sekä kevään ja syksyn märkään säähän. Tyylikkäimmät nilkkurit sopii puettavaksi myös juhla-asun kanssa, mikäli tilaisuus edellyttää ulkona olemista. Näin esimerkiksi usein hautajaisissa.

Nilkkureidenkin paras materiaali on nahka: se on lämmin, mutta hengittävä. Nahka kestää hyvin säätä eikä hätkähdä kuraakaan. Mitä epävarmempi pukeutuja olet, sitä tiiviimmin kannattaa tukeutua klassikoihin. Nahka on aina varma ja klassinen valinta.

Juhlakengät
Väärä kenkävalinta voi pilata muuten tyylikkään juhlakonaisuuden. Juhlakenkiä löytyy miesten tarpeisiin lähes yhtä paljon kuin naistenkin, mutta jos valitset vain yhdet juhlakengät, valitse mustat nahkakengät.

Varmin valinta miesten juhlakengäksi on klassinen Oxford-kenkä. Oxford-kengässä kengännauhojen yhdessä pitämät päälliset puoliskot on ommeltu kengän pään alle. Lisäksi kengän kieli on tehty eri osasta kuin etupäällinen.

Juhlakenkiin kannattaa panostaa: kun ostat yhdet, laadukkaat nahkaiset juhlakengät, kestävät ne missä tahansa juhlissa vuosikymmenestä toiseen, menemättä koskaan pois muodista.

Miesten pukeutumiseen ja kenkien valintaan kannattaa poimia vinkkejä tyylioppaista. Toisin kun kuvitellaan, hyvä pukeutuminen ei ole mitään pröystäilyä ja hienostelua vaan kunnioitusta itseä ja juhlaväkeä kohtaan.

Pukeutumisella ja kenkävalinnalla mies osoittaa, että on vieraana nähnyt vaivaa juhlien eteen samalla tavalla kuin kestien isäntä tai emäntäkin. Tennissukkien ja sandaalien kanssa juhliin pärähtävä mies ei viestitä olevansa rento ja helposti lähestyttävä vieras, vaan se on merkki epäkunnioittavasta käytöksestä. Lisää vinkkejä miesten muodista ja juhlakenkien eri variaatioista löydät esimerkiksi Manclusive-sivustolta.

Erinomaisia ja tyylikkäitä miesten juhla- ja arkikenkiä löydät Kärkkäisen valikoimista. Laadukkaat merkit ja parhaiden merkkien tarjoukset ovat yhden klikkauksen päässä. Tutustu ja valikoimaan ja tilaa itsellesi parhaat jalkineet töihin ja vapaa-aikaan!

Kävely -ja juhlakengät – Kengät – MUOTI – Carlson

Kävely -ja juhlakengät – Miesten kengät – Kengät – MUOTI – Carlson

Miesten kengät · Kävely -ja juhlakengät · Tennarit ja kangaskengät · Sandaalit · Nilkkurit ja saappaat · Aamutossut · Kumisaappaat · Lasten kengät.

Carlsonin tavaratalot ja rautakaupat Itä-Suomessa – Kuopio, Iisalmi, Mikkeli, Joensuu, Mikkeli, Varkaus ja Savonlinna. Carlsonilta saat kaiken.

Miesten juhlakengät | K-Ruoka Verkkokauppa

Katso Miesten juhlakengät. Tutustu nyt K-Citymarketin laajaan valikoimaan ja tuotteisiin.

Miesten Juhlakengät | Pukukengät – JACK & JONES

Miesten Juhlakengät | Pukukengät | JACK & JONES

Valikoima miesten juhlakenkiä – oxford kengät, nahka- ja mokkanahkaiset kengät eri malleissa. Osta pukukengät JACK & JONES.

Valikoima miesten juhlakenkiä – oxford kengät, nahka- ja mokkanahkaiset kengät eri malleissa. Osta pukukengät JACK & JONES

Miesten juhlakengät – Nettikenkä.fi

Miesten juhlakengät | Nettikenkä.fi

Miesten juhlakengät. Miesten kävelykengät · Miesten tennarit · Miesten juhlakengät · Miesten sandaalit · Miesten nilkkurit · Miesten työkengät.

Keywords: juhlakengät miehet, kiiltonahkakengät miehet, pukukengät miehet