Juoksutakki miehet

Miesten juoksutakit – Stadium

Jouksutakki – miehet – Stadium.fi

Miesten juoksutakit toimivat yhdessä juoksuhousujen kanssa ja istuvat myös lyhytlahkeisten trikoiden pariksi. Laita takin alle lyhyt- tai pitkähihainen …

Osta miesten Jouksutakki verkosta. Ilmainen tomitus myymälään, 365 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Miesten juoksutakit netistä – Intersport

Miesten juoksutakit netistä | Intersport

Haltin mallistosta löydät juoksutakit viileneviin kevääseen, syksyyn sekä talvijuoksuun. Valitse hengittävä ja tuulenpitävä juoksutakki, joka antaa suojaa …

Tilaa miesten juoksutakit netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Juoksutakit netistä | Miehet | Zalando urheilu

Juoksutakit sekä muut juoksuvaatteet ja -varusteet parhailta merkeiltä edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa heti!

Miesten juoksutakit – Halti verkkokauppa

Miesten juoksutakit– Halti verkkokauppa

Juoksutakit miehille löydät XXL:n laajasta valikoimasta, johon kuuluvat laatumerkit, kuten adidas ja Nike. Tilaa juoksutakit helposti XXL:n verkkokaupasta!

Haltin mallistosta löydät juoksutakit viileneviin kevääseen, syksyyn sekä talvijuoksuun. Valitse hengittävä ja tuulenpitävä juoksutakki, joka antaa suojaa vaihtelevissa keliolosuhteissa. Valikoimasta löydät tekniset takit, jotka soveltuvat niin talvijuoksuun kuin maastohiihtoonkin. Katso koko miesten juoksumallisto täs

Juoksutakit edullisesti netistä | Budget Sport

Laadukkaat miesten juoksutakit parantaa juoksusuoritusta ✓ Laaja valikoima ja huippumerkkejä kuten Asics ja Odlo polkuhinnoin! ✓ Nopea toimitus!

Juoksutakit sekä muut juoksuvaatteet ja -varusteet parhailta merkeiltä edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa heti!

Juoksutakit – Stadiumoutlet.fi

Joskus pitkät housut ja ohut juoksutakki ovat tarpeen, toisinaan juostaan pelkissä shortseissa. Pää kannattaa suojata auringolta niin viileällä säällä kuin …

Miesten juoksutakit laatumerkeiltä – XXL

Miesten juoksutakit laatumerkeiltä | XXL

Juoksutakit miehille löydät XXL:n laajasta valikoimasta, johon kuuluvat laatumerkit, kuten adidas ja Nike. Tilaa juoksutakit helposti XXL:n verkkokaupasta!

Juoksutakit & juoksuliivit Miehet – Bikester

Miesten juoksutakit – Laaja valikoima verkossa | Bikester.fi

Laadukkaat miesten juoksutakit parantaa juoksusuoritusta ✔ Laaja valikoima ja huippumerkkejä kuten Asics ja Odlo polkuhinnoin! ✔ Nopea toimitus! ✔ Bikester.fi

Miesten juoksuvaatteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Miesten juoksuvaatteet joka säähän

Kesä, kevät, syksy, talvi – juoksuvaatteet jokaiseen vuodenaikaan löydät Kärkkäisen kautta. Juoksuharrastusta voi jatkaa ympäri vuoden, kunhan vain pukeutuminen on ajan tasalla. Kesällä helle tuo suoritukseen haastetta, talvella juoksijaa kiusaa kova pakkanen. Keväällä ja syksyllä säiden vaihtelu vaatii pukeutumiselta ennakointia. Juoksuvaatteista kannattaa valita muutama, itselle parhaiten sopiva asukokonaisuus.

Juoksuvaatteet kesään

Kesällä sää vaihtelee. Joskus pitkät housut ja ohut juoksutakki ovat tarpeen, toisinaan juostaan pelkissä shortseissa. Pää kannattaa suojata auringolta niin viileällä säällä kuin helteessäkin. Sadesäätä varten kannattaa valita vettä hylkivää materiaalia olevat vaatteet.

Helteellä on hyvä huolehtia riittävästä nesteytyksestä. Nesteellä voi viilentää myös ulkoisesti – kaada vettä hiuksiin tai kastele päähineesi ennen lenkkiä! Lenkkeily kannattaa ajoittaa aikaiseen aamuun tai myöhäiseen iltaan, jolloin ilma on viileämpää kuin keskipäivällä.

Suojaa paljas iho aurinkorasvalla. Tehokas aurinkorasva kestää hyvin lenkin ajan, vaikka hikoilisitkin. Muista ettei hellepäivän lenkillä kannata ladata juoksuun liikaa panoksia. Lenkkeily voi tuntua raskaalta, joten hidasta tahtia tai hieman kevyempi lenkki.

Lenkkeily keväällä ja syksyllä

Välikautena lenkkeily vaatii ennakointia. Toisina päivinä voi tuntua aivan kesältä, tosinaan taas kylmä iskee päälle jo ensimetreillä. Kylmä vinkka saattaa palelluttaa korvat vielä loppukeväälläkin, joten ohut pipo, hanskat ja kevyt takki on monesti tarpeen.

Syksyllä lenkkeilijää piinavat sade ja tuulenpuuskat. Veden ja tuulenpitävät vaatteet ovat siis paikallaan. Juoksutrikoiden sijaan tai päälle voi tarpeen tullen sujauttaa juoksuun sopivat tuulihousut. Se, onko tarpeen pukea pikkuisen liikaa vai vähän liian vähän, riippuu aivan ihmisestä. Toinen inhoaa kylmää, toinen ahdistuu liiasta lämmöstä.

Juoksuvaatteet talveen

Talvijuoksemiseen tuo haastetta hikoilu yhdistettynä kylmään säähän. Talvijuoksuvaatteiden tulee olla siis sellaiset, jotka siirtävät kosteuden iholta poispäin. Toinen erittäin tärkeä seikka on pitävät talvijuoksukengät. Paras vaihtoehto on juoksuun tarkoitetut nastalenkkarit.

Juoksuvaatteissa paras ratkaisu löytyy kerrospukeutumisesta. Lämmintä alle ja tuulenpitävää päälle. Kypärälakki on talvijuoksijalle erinomainen valinta. Se suojaa pään lisäksi myös kasvoja ja kaulaa. Käsiä suojaavat tekniset juoksuhanskat. Kovilla pakkasilla hanskojen päälle voi tarvittaessa pukea lapaset.

Keywords: juoksutakki miehet