Kanttikone motonet

taivutin – IKH

KANTTIKONE 1020MMX2,5MM (TERÄS) JALUSTALLA2290.00€/ kplXWS070 Saatavilla verkkokaupasta. Tarkista myymäläkohtainen saatavuus jälleenmyyjältä.

Katso taivutin hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Nopea toimitus!

Suosittuja hakuja – Hakutulokset | Motonet Oy

Hakutulokset | Motonet Oy

Suosituimmat tuotteet, Uusimmat ensin, A-Ö, Ö-A, Edullisimmat ensin, Kalleimmat ensin, Tarjoukset ensin. Suosittuja hakuja. KUMI · KOMPRESSORI.

Autoilevan ihmisen tavaratalo | Motonet Oy

Motonet-sivuston mobiiliversio, hae autovaraosia tai tutustu laajaan tuotevalikoimaamme.

Autovaraosien lisäksi saat kaiken tarvittavan autoiluun, moottoripyöräilyyn, kalastukseen, veneilyyn sekä työkalut ammattilaisesta kodin kunnostajaan.

HBM 1,2 x 730 mm Kanttikone – RAUTAJÄTTI

HBM 1,2 x 730 mm Kanttikone | RAUTAJÄTTI

Suurin taivutuskapasiteetti teräkselle: 1,2 x 730 mm. Toimitusmitat: 94 x 22 x 19 cm. Paino: 20 kg. tech. Asiakkaat ostivat myös.

Lisää käsityökaluja | Karkkainen.com verkkokauppa

Asunnon remontoija tai harrastelijanikkari törmää usein samaan ongelmaan: miten säilyttää vähitellen lisääntyvät työkalut ja koneet käden ulottuvilla, mutta …

Säilytä työkalut oikein

Asunnon remontoija tai harrastelijanikkari törmää usein samaan ongelmaan: miten säilyttää vähitellen lisääntyvät työkalut ja koneet käden ulottuvilla, mutta hyvässä järjestyksessä?

Käsityökalut työkalupakkiin
Vasarat, mittanauhat, ruuvimeisselit, pihdit ja muut jatkuvasti käytettävät työkalut säilyvät helpoiten tarkoitukseen varatussa työkalupakissa. Pakissa on useita lokeroita esimerkiksi ruuveille, nauloille ja muille eri paikoissa tarvittaville pikkuosille. Työkalupakkeja on saatavilla eri kokoisina, pyörillä varustetuista isoista pakeista aina pieniin salkkuihin asti. Kankaiset työkalulaukut ovat helposti mukana kulkevia, jos työmaalla täytyy jatkuvasti liikkua paikasta toiseen.

Isot koneet isompaan tilaan
Sähköiset käsityökalut ja muut koneet vaativat jo salkkua isompaa tilaa. Jos mahdollista, kotityökalut kannattaa sijoittaa erilliseen, niille varattuun tilaan esimerkiksi varastoon tai autotalliin. Erilaiset seinätelineet ja työkalukaapit varmistavat, että työkalut säilyvät samassa paikassa ja ovat helposti käyttöön otettavissa tarpeen vaatiessa. Jos säilytät työkaluja kylmässä ulkovarastossa, muista tuoda akkukoneiden akut sisälle, jotta ne eivät vahingoitu pakkasessa ja kosteudessa. Kylmää eivät kestä myöskään monet kemikaalit tai vesiohenteiset maalit. Säilytä niitä aina lämpimissä sisätiloissa.

Muista turvallisuus
Työkaluja ei tulisi jättää lasten käsien ulottuville. Puukot, sahat ja muut teräesineet kannattaa ripustaa korkealle tai sulkea työkalukaapin sisään. Sähköisten työkalujen virtajohtoa ei tulisi koskaan jättää pistorasiaan. Vaaralliset kemikaalit ja liuottimet tulisi myös pitää poissa lasten ulottuvilta. Lukolliset työkalukaapit suojaavat kalliita työkaluja myös pitkäkyntisiltä.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät käsityökalut, sähköiset koneet ja muuta remontointiin tarvittavat varusteet. Samasta paikasta saat työkaluillesi myös asianmukaiset säilytystilat, pakit ja kaapit. Kun työkalut ovat omalla paikallaan, löydät ne myös helposti aina kun tarvitset, eikä aikaa tarvitse hukata sopivan työkalun etsiskelyyn. Asianmukaisesti säilytetyt varusteet ovat myös ilo silmälle.

Käytetyt metallintyöstökone – Työkoneet – Nettikone

254 metallintyöstökoneiden myynti-ilmoitusta Nettikoneessa. Haussa käytetty vannesaha, kanttikone, metallisorvi, terä tai leikkuri? hintaluokissa 20 € – 204 …

Pellintaivutustyökalu – Biltema.fi

Penkkimallinen ja kätevä malli. Työstömateriaalin enimmäispaksuus 1,0 mm ja suurin taivutuskulma 90 astetta. Työleveys 760 mm.

Hyvä ja halpa kanttikone? | Overdrive.fi

15.6.2005 — Nooh, hainpa sieltä C-O:lta sen kanttikoneen… Jossain vaiheessa pääsee testailemaan, kun auton varsinainen rakennus alkaa. Ensin pitää haalia …

Sikkikone max 0,8mm Steeltec – Työkalukauppa

Sikkikone max 0,8mm Steeltec – Sorvit, kanttikoneet, leikkurit ja taivuttimet – Työkalukauppa

Selaa tuotteita. Etusivu; | Sähkötyökalut | Metallintyöstökoneet | Sorvit, kanttikoneet, leikkurit ja taivuttimet | Sikkikone max 0,8mm Steeltec …

– laitteella voidaan muotoilla pehmeää terästä jonka max. paksuus 1,2 mm- työstösyvyys 457 mm- pakettiin sisältyy kuusi rullaparia, joiden ansiost

Keywords: kanttikone motonet