Koriliima biltema

Tiivisteaineet autoille – Biltema.fi

Korin tiivisteaine, musta, 290 ml. 36-4830. Tiivisteiden kunnostusaine. 2190. Tiivisteiden kunnostusaine. 34-005. Epoksitäyte. alkaen.

Korin tiivisteaine, valkoinen, 290 ml – Biltema.fi

1-komponenttinen polyuretaanipohjainen tiivistemassa ajoneuvoihin. Soveltuu esimerkiksi peltiosien väliseksi täytteeksi, korin saumojen tiivisteeksi, …

1-komponenttinen polyuretaanipohjainen tiivistemassa ajoneuvoihin. Soveltuu esimerkiksi peltiosien väliseksi täytteeksi, korin saumojen tiivisteeksi, ruuvattuihin lokasuojiin, ajo- ja takavalojen kiinnikkeisiin ja johtojen läpivienteihin. Myös koristelistojen ja tunnusten kiinnittämiseen. Kiinnittää käsittelemättömät teräslevyt tehokkaasti. Kovettunut tiivistemassa pysyy kovana ja elastisena. Sauma kestää liikkumista jopa 25 %. Levitetään patruunapuristimella. Voidaan päällemaalata.  Sisältää N-(2-aminoetyyli)-N’-[3-(trimetoksisilyyli)propyyli]etyleenidiamiini, 3-(2-aminoetyyliamino)propyylitrimetoksisilaani, trimetoksivinyylisilaani. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

BT Multibond, 290 ml – Biltema.fi

Metallit: Valurauta, ohutlevy, sinkki, ruostumaton teräs, kupari, messinkin, alumiini ym. Polymeerit: Polyuretaani (PU) ym. Komposiitit: Kattopaanut ym. Muovi: …

MS-polymeeriä, joka liimaa lujasti ja joustavana säilyen lähes kaikkea materiaalia sisällä ja ulkona. Tarttuu erinomaisesti useimpiin materiaaleihin, joiden pinta on kevyesti kostea tai kuiva. Tarttuu sileään pintaan ja rasvaisiin muoveihin, kuten bitumi-, teflon®-, polyeteeni- tai polypropeenipinnat, vain rajoitetusti. Edut ja toiminnot Yleiskäyttöinen: Kiinnittyy lähes kaikkiin rakennusmateriaaleihin, myös hieman kosteisiin pintoihin. Vahva ja joustava sauma kovettumisen jälkeen. Voi maalata useimmilla maaleilla ja lakoilla, myös vesiohenteisilla. Nopeasti tarttuva , joten kiinnitystä ei yleensä tarvita ja aikaa säästyy. Kestää säänvaikutuksia eikä vanhennu. UV-stabiili. Estää homeiden ja bakteereiden kasvun. Helppo levittää tiivistepistoolilla lähes kaikissa sääolosuhteissa. Hajuton: Ei sisällä liuottimia eikä isosyanaatteja. Ei värjää.   Käyttökohteita Liimaus Eristeet, boordit, lastulevyt, lattiat, verhoilut, kipsilevyt, paneelit, vuoraukset, kynnykset, helat, katon yksityiskohdat, peilit, koristepaneelit, jääkaapeissa käytettävät levyt, saumat sekä esimerkiksi autoissa, veneissä ja asuntovaunuissa käytettävät varusteet. Kiinnittäminen Esimerkiksi listoitukset, sokkelit, paneelit, stukot, lasi, profiilit, kyltit ja kirjaimien kiinnitys kiveen. Saumaaminen ja tiivistäminen Esimerkiksi halkeamat seinissä tai lattioissa, listat, puulattiat, ikkunat, betoni, levyt, putket, kanavat, kylpyhuoneet, keittiöt, kontit ja metallirakenteet. Lasiovet, lasivitriinit, verannat, kylpyhuoneet, keittiöt jne. Materiaalit Puu: Lastulevyt, MDF, ristivaneri (esim. vesivaneri), kuitulevyt kattoon/seiniin (esim. Huntonit) ym. Sementtipohjaiset: Betoni, kevytbetoni (esim. Siporex, Ytong), Leca-harkot ym. Lasi: Peili, lasi, akryyli, pleksilasi, lasikuitu, emali ym. Keramiikka: Kipsilevyt, kaakelit, klinkkerit, tiilet, harkot, kattotiilet ym. Luonnonkivi: Marmori, liuskekivi, graniitti ym. Metallit: Valurauta, ohutlevy, sinkki, ruostumaton teräs, kupari, messinkin, alumiini ym. Polymeerit: Polyuretaani (PU) ym. Komposiitit: Kattopaanut ym. Muovi: Polystyreeni (esim. solumuovi, Isopor), melamiini, HPL-laminaattilattiat, polykarbonaatti ym. Käyttöohje Jos pinta on öljyinen tai rasvainen, puhdista se hyvin ja poista rasva. Levitä Multibondia raitoina patruunapuristimen avulla ja paina yhteen. Hienosäädä osien asentoa kumivasaralla tai paina niitä tiukasti yhteen ja säädä käsin. Varmista hyvä ilmanvaihto ja anna kuivua. HUOM! Voidaan maalata useimmilla vesi- tai liuotinpohjaisilla maaleilla. Alkydimaalit saattavat kuivua normaalia hitaammin. HUOM! Ei saa käyttää pysyvästi veden alle jäävissä kohteissa, esimerkiksi uima-altaissa.

BT Multibond Rapid – Biltema.fi

25.11.2012 — Mitä koriliimaa tai massaa tuonne epoksikerrosten väliin tohtii laittaa? Sika 227? Wurth MS-polymeerimassa? Onko motonet tai biltema tavarat …

BT Multibond Rapid

Teräsepoksi – Biltema.fi

Hyvä koriliima. 9-5 tuli tonnarin seuraajaksi syksyllä 1997. 3 viestiä • Sivu 1/1 … Biltema 36-4830. Tenho Ruohoranta.

Teräsepoksi

Tiivisteaineet, tiivistesilikonit ja muut kemikaalit – Biltema.fi

Tilaa 2-KOMPONENTTI KORILIIMA 195ML SIKAPOWER 4720 SIK4720 tänään edullisesti hintaan 69.50 IKH Verkkokaupasta. Nopea toimitus!

Biltemasta löydät kaikki rakentamiseen tarvittavat kemikaalit erilaisista tiivisteaineista ja silikoneista saumausvaahtoihin, liimoihin ja bitumimassoihin.

Koriliima/massa | Overdrive.fi

Hyvä koriliima – Foorumi – Saabclub.fi

2-komponentti koriliima 195ml sikapower 4720 – IKH

2-KOMPONENTTI KORILIIMA 195ML SIKAPOWER 4720 SIK4720 – IKH

Tilaa {{0}} tänään edullisesti hintaan {{1}} IKH Verkkokaupasta. Nopea toimitus!

Keywords: koriliima biltema