Miehet jotka muistavat

Miehet jotka muistavat – podcast – Supla

Miehet jotka muistavat – podcast | Supla

Miehet jotka muistavat -podcastissa Ilkka pääsee haastamaan yleis- ja knoppitiedoissa kaupallisen radion ahkerimman uutistenseuraajan Harri Moision.

Aikana, jolloin internet antaa faktisen totuuden kiistatilanteissa Ilkka Ihamäki ja Harri Moisio luottavat omaan tietämykseensä tapahtumista ja asioista.Ilkka Ihamäki tunnetaan parhaiten Radio Suomipopin hovimuusikkona, jonka lauluissa kuuluvat päivänpolttavat uutiset ja ajankohtaiset ilmiöt. Miehet jotka muistavat -podcastissa Ilkka pääsee haastamaan yleis- ja knoppitiedoissa kaupallisen radion ahkerimman uutistenseuraajan Harri Moision.Temptation Islandin analyysisetänäkin tunnettu Moisio herää maanantaista perjantaihin epäinhimilliseen aikaan isännöimään Radio Rockin Korporaatiota. Aamulähetysten lisäksi virtaa riittää mm. politiikan ja urheilun ahkeraan seuraamiseen ja vierailuihin muissa podcasteissa.

Ilkka Ihamäki on Twitter: “Miehet jotka muistavat -podcast …

Miehet jotka muistavat -podcast tekee pian paluun. Otamme vastaan aihe-ehdotuksia. Mitä muistelisimme. @HarriMoisio. n kanssa?

Harri Moisio on Twitter: “Miehet, jotka muistavat on taas täällä …

4.4.2022 — Podcastimme jatkuu ja uusi kausi avataan perinteiseen klikkijournalismin tapaan seksillä. ⁦@HarriMoisio⁩ ⁦@SuplaFI⁩ #miehetjotkamuistavat …

Miehet jotka muistavat. Eka jakso nyt kuunneltavissa Suplassa!

Hovimuusikko Ilkka Instagramissa : “Uusi podcast: Miehet jotka muistavat. Eka jakso nyt kuunneltavissa Suplassa!Radio Rockin Harri Moisio on mahtava tyyppi, muistihirviö ja hyvä kaverini, jonka kanssa jään säännöllisesti vänkäämään kahvikupin tai oluttuopin äärelle milloin mistäkin euroviisujen tai missikisojen vuosiluvusta tai Paavo Väyrysen vaalimenestyksestä. Tänä keväänä keskustelut käydään kapakkapöydän sijaan studiossa ja uusi Miehet jotka muistavat -jakso ilmestyy podcastina aina maanantaisin. Wikipedia on meidän keskusteluissa kielletty, joten laittakaa palautetta, jos Harrilla ja mulla on faktat välillä täysin hukassa😅 @suplafi @harrimoisio”

2036 Likes, 22 Comments – Hovimuusikko Ilkka (@ilkkaihamaki) on Instagram: “Uusi podcast: Miehet jotka muistavat. Eka jakso nyt kuunneltavissa Suplassa!

2,036 Likes, 22 Comments – Hovimuusikko Ilkka (@ilkkaihamaki) on Instagram: “Uusi podcast: Miehet jotka muistavat. Eka jakso nyt kuunneltavissa Suplassa!Radio Rockin Harri Moisio on mahtava tyyppi, muistihirviö ja hyvä kaverini, jonka kanssa jään säännöllisesti vänkäämään kahvikupin tai oluttuopin äärelle milloin mistäkin euroviisujen tai missikisojen vuosiluvusta tai Paavo Väyrysen vaalimenestyksestä. Tänä keväänä keskustelut käydään kapakkapöydän sijaan studiossa ja uusi Miehet jotka muistavat -jakso ilmestyy podcastina aina maanantaisin. Wikipedia on meidän keskusteluissa kielletty, joten laittakaa palautetta, jos Harrilla ja mulla on faktat välillä täysin hukassa😅 @suplafi @harrimoisio”

Supla – Harri Moisio ja Ilkka Ihamäki ovat miehet jotka…

Miehet jotka muistavat – Sarjakuvat. Miksi Aku Ankan taskukirjojen joka toinen aukeama oli mustavalkoinen? Kuka muistaa Harri Moision rakastaman Buster-lehden?

Supla – Miehet jotka muistavat… muistavat uudessa… – Facebook

Miehet jotka muistavat… muistavat uudessa jaksossa kaikenlaista faktaa kuntoilutrendeistä. Kysymyksiä, joihin Ilkka Ihamäki ja Harri Moisio etsivät…

Podcastissaan radiomiehet kertovat, mitä muistavat takavuosilta

Podcastissaan radiomiehet kertovat, mitä muistavat takavuosilta – Kulttuuri | HS.fi

4.12.2019 — Mitään ei enää tarvitse muistaa, kun kaiken voi tarkistaa puhelimella. Harri Moisio Kuva: Roni Rekomaa … Miehet jotka muistavat, Supla.

Lähetysvirtaradiosta tuttu pirteä puhetapa saattaa aiheuttaa väsymystä.

Puhuja, juontaja ja luennoitsija – Hovimuusikko Ilkka

Hänen äänensä on tuttu myös suositusta Miehet jotka muistavat -podcastista, jota Ihamäki luotsaa Harri Moision aisaparina.

Ilkka Ihamäki on myös kokenut puhuja, juontaja ja luennoitsija. Lue lisää täällä ja tilaa Ilkka tilaisuuteesi!

Vuoden sisällöntekijä on juontaja, toimittaja, Temppareiden …

Vuoden sisällöntekijä on juontaja, toimittaja, Temppareiden analyysisetä ja podcastien tekijä | Sanoma B2B

7.5.2021 — Harri Moisio ei voi ymmärtää niitä, jotka toteavat olevansa kyllästyneitä … hiljattain viides kausi Miehet jotka muistavat -podcastista, …

Harri Moisio ei voi ymmärtää niitä, jotka toteavat olevansa kyllästyneitä radiohommiin.

Keywords: miehet jotka muistavat