Mies flirttailee muille naisille

onko oikein että perheellinen mies flirttailee muille naisille?

Onhan meillä liitto yli 30v takan flirtti piristää ainakin mua,joskus mies ymmärtää väärin ja sitten tilanne kylläkin menee toisille raiteille.

Uusi miesystävä flirttailee muille naisille | Aihe vapaa – Vauva

Onko normaalia,kun uusi miesystäväni flirttailee muille naisille kun liikumme jossain yhdessä esim .kassoille jne.ja vaikuttaa aika intiimiltä flirtiltä …

ˮPuolisoni flirttailee muiden kanssa minun nähteni – Terve.fi

Rakkausklinikalla puhutaan nyt flirttailusta | Terve.fi

11.9.2020 — Toinen voi ajatella, ettei hänen käytöksessään ole mitään pahaa eikä flirttiä, mutta toisen mielestä käytös voi olla tosi loukkaavaa.

Flirtti on joillekin harmitonta arjen iloa, mutta toista se voi satuttaa syvästi. Rakkausklinikalla pohditaan, mitä flirtti oikeastaan on.

Mies flirttailee muille – – Suomi24 Keskustelut

Mies flirttailee muille – – Suomi24 Keskustelut

Exäni oli aika lailla samankaltainen, flirttaili muille naisille, tuijotteli naispuolisen kaverinsa runsaita rintoja ja tietty tämä kaveri oli mielissään.

Ollaan oltu miekkosen kanssa yhdessä melkein kaksi vuotta, ja koko ajan mulla on ollu jotenkin sellainen olo, että en tahtoisi häntä yksin päästää esim….

Naiset: Varattukin mies saa flirttailla! – MTVuutiset.fi

25.1.2011 — Helmi kysyi lukijoiltaan, saako varattu mies flirttailla muille naisille. Noin 970 henkeä kävi kertomassa mielipiteensä silmäniskuista ja …

Onko flirtti viatonta hupia vai ensiaskel pettämisen tiellä? Helmi kysyi lukijoiltaan – lue vastaukset!

Flirttailua vai pettämistä? Nämä merkit paljastavat, ettei …

Flirttailua vai pettämistä? Nämä merkit paljastavat, ettei flirttailusi ole viatonta

19.4.2021 — Parisuhteessa olevatkin saattavat flirttailla muiden kanssa, … mutta hän ei kuitenkaan miellä flirttailua pettämisen muotona, …

Kellään miestä, joka flirttailee vähän jokaisen naisen kanssa …

Kellään miestä, joka flirttailee vähän jokaisen naisen kanssa, koska on sen luontoinen | Keskustelu | Kaksplus

13.10.2009 — Mun mies ei varsinaisesti flirttaile, mut moni nainen kokee hänen ystävällisyytensä ja huomioimisen flirttailuna. Hassua.

Siis ilman, että tuossa flirtissä olisi mitään sen enempää? Olen tapaillut nyt miestä, joka tekee sitä huomaamattaan, enkä tiedä oikein mitä ajattelisin…

Apua! Puolisoni flirttailu muille aiheuttaa riitaa suhteessamme

19.10.2016 — Häntä vain häiritsevät Jukan pitkät katseet, jotka suuntautuvat varsinkin mallinnäköisten naisten perään. Mutta saako niin pienistä eleistä kuin …

Jukka tekee työtään asiakaspalvelijana. Muuten parisuhde on kunnossa, mutta Kaijaa häiritsee Jukan jatkuva flirttailu työpaikalla.

“Oma mies chättäilee deittisivustolla ja somessa vieraiden …

“Oma mies chättäilee deittisivustolla ja somessa vieraiden naisten kanssa”

(=Mies muistaa kyllä joka päivä laitella naiselle viestejä, mutta ei millään … Haluat uskoa, että flirttailu vieraiden naisten kanssa ei ole niin pahasta.

Jäikö miehesi kiinni chättäilystä vieraiden naisten kanssa somessa / deittipalstalla? Mitä tehdä, kun oma mies chättäilee deittisivustolla?

Saako parisuhteessa ollessaan flirttailla? – Anna

24.8.2021 — … saako parisuhteessa ollessa flirttailla muille kuin puolisolleen? … isä oli kuin pimeys ja kylmyys, on tämä uusi mies valo ja lämpö”.

Keywords: mies flirttailee muille naisille