Mies käyttää vaippoja

Olen vaippoja käyttävä mies | Aihe vapaa – Vauva

Keskustelu – Olen vaippoja käyttävä mies | Aihe vapaa | Vauva

Ja haisee. Farkkuihin. Ei tarvi käyttää kireitä. Vähän löysempiin farkkuihin kyllä mahtuu vaippojenkaa.

Nuoret aikuiset – – Suomi24 Keskustelut

Keskustelu – Mies osti mulle vaippoja | Aihe vapaa | Vauva

Olisit kiitollinen että pääset vielä miehen viereen nukkumaan. Yökastelijan pitäisi itse ymmärtää käyttää vaippoja kun nukkuu muualla kuin kotona.

Miten päädyin itse vaippoihin ? – Ulos lelulaatikosta !

Ja vaikka on tehty rakon hermotutkimus, joka näytti ettei ole minkäänlaista toimintaa, sitä ei uskota. Kyllä tulee merkintä papereihin että käyttää vaippoja.

Vessa – niin lähellä ja niin kaukana – Tukilinja

Miten päädyin itse vaippoihin ?

Eli ihminen haluaa käyttää vaippoja, vaikka siihen ei ole fysiologista tarvetta ja nauttii siitä. Tässä vaiheessa herkempää alkaa hirvittää:.

Pakkomielteinen mies halua elää kuin vauva: ”Imee tuttia ja …

Vessa – niin lähellä ja niin kaukana – Tukilinja

“Vuosia sitten matkustin seitsemän tuntia lentokoneella enkä juonut vettä ollenkaan, koska en ymmärtänyt käyttää vaippaa. Se oli leikkiä nestehukan ja …

Vaippasalaisuus – Elämä | HS.fi

Pakkomielteinen mies halua elää kuin vauva: ”Imee tuttia ja käyttää vaippoja” – Stara

14.12.2012 — – Vauvan vaippojen käyttö vie minut paikkaan, jossa tunnen oloni täysin stressittömäksi, Derek kertoi Channel 4 -kanavalle.

, Pakkomielteinen mies halua elää kuin vauva: ”Imee tuttia ja käyttää vaippoja”, Lifestyle

Aikuisten vaipat – Care2play

Vaippasalaisuus – Elämä | HS.fi

7.2.2020 — Monelle vaippa on tärkeä apuväline, jonka avulla kykenee käymään töissä ja … ”On tärkeä kysymys, kenelle kuuluu oikeus käyttää vaippaa ja …

Aikuisten pidätyskykyongelmat on vaiettu aihe, jolla tehdään yhä kasvavaa bisnestä Suomessa ja maailmalla. Monelle vaippa on tärkeä apuväline, jonka avulla kykenee käymään töissä ja elämään normaalia elämää, sanoo tutkijatohtori Tiina Vaittinen.

Aikuisten juttu – Iltalehti

Aikuisten vaipat | Care2play

Laaja valikoima ABDL-teippivaippoja sekä markkinoiden paksuimpia ja imukykyisimpiä aikuisten vaippoja kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta.

Laaja valikoima ABDL-teippivaippoja sekä markkinoiden paksuimpia ja imukykyisimpiä aikuisten vaippoja kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta

Vaippafetissi: tästä siinä on kyse

9.1.2022 — Juhani ei tuntenut olevansa normaali, koska “eihän tavallisen miehen kuuluisi käyttää vaippoja”. Hän heitti tilaamansa vaipat roskakoriin.

Kun Juhani, 49, haluaa tehdä jotain tosi tuhmaa, hän kakkaa vaippoihin. Jennalla, 22, on erityinen hoivaaja, jonka kanssa hän leikkii pientä lasta. Juhanilla ja Jennalla on vaippafetissi.

Keywords: mies käyttää vaippoja