Motonet levypaino

Tankopainot | Motonet Oy

Valitse tavaratalo: Espoo, Hannus, Espoo, Lommila, Helsinki, Konala, Helsinki, Roihupelto, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Keljo …

Tuoteryhmä: Tankopainot

Voimaharjoittelu | Karkkainen.com verkkokauppa

Käsipainot, levypainot ja erilaiset levytangot mahdollistavat tehokkaan voimaharjoittelun kotona Käsipainot ovat vakinaistaneet asemansa voimaharjoittelussa …

Säännöllinen voimaharjoittelu omaa positiivisia terveysvaikutuksia

Säännöllinen ja monipuolinen koko kehoa kuormittava voimaharjoittelu omaa monia positiivisia terveysvaikutuksia. Voimaharjoittelu lisää voimaa ja kasvattaa lihasmassaa ja näin suorituskyky ja toimintakyky parantuvat.

Säännönmukainen voimaharjoittelu kotona tai salilla parantaa tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa, helpottaa painonhallintaa ja ehkäisee vammoilta. Tunnetusti jatkuva voimaharjoittelu ja terveelliset elämäntavat parantavat mielenlaatua ja muokkaavat positiivisesti myös ulkomuotoamme.

Laadukkaat hihnat ja vyöt tuovat tehoa ja turvallisuutta treenaamiseen
Kärkkäisen verkkokaupasta löydät laadukkaat välineet voimaharjoitteluun. Valikoiman erilaiset hihnat ja vyöt auttavat tehokkaaseen treenaamiseen ja kaikenlaiseen harjoitteluun. Laadukkaat Gymstick-treenihanskat tarjoavat hyvän pidon ja mukavan tuntuman treeneihisi. Hanskojen hengittävä selkäosa ja ergonomisesti muotoiltu kämmenosa tuovat lisämukavuutta. Saumaosien vahvistukset ja topattu kämmen takaavat hyvän kestävyyden.

Käsipainot, levypainot ja erilaiset levytangot mahdollistavat tehokkaan voimaharjoittelun kotona
Käsipainot ovat vakinaistaneet asemansa voimaharjoittelussa jo aikoja sitten. Käsipainot ovat vapaita painoja ja niillä treenaaminen on tehokasta voimaharjoittelua, koska niiden käyttö ei rajoita liikerataa. Voimaharjoittelu käsipainoilla vaatii liikkeen ja lihasten kontrollointia, jolloin käytät useampia lihaksia liikkeen suorittamiseen. Käsipainot ovat suhteellisen turvallisia käyttää, joten voimaharjoittelu kotona tai kotikuntosalilla onnistuu vaivattomasti.

Laadukkaat levytangot ja niihin sopivat eri painoiset levypainot näyttelevät olennaista osaa voimaharjoittelussa. Levytangot voivat olla suoria, eri muotoisia ja pituisia metallitankoja, joihin voidaan laittaa suurempikin painomäärä turvallisemmin verrattuna vaikka käsipainoihin.

Kahvakuulat ovat monipuolisia treenivälineitä – treenipallot soveltuvat voima- ja heittoharjoituksiin
Ergonomisesti muotoiltu kahvakuula on tehokas treeniväline ja hyvä vaihtoehto käsipainoille ja levytankosarjoille. Eri painoiset kahvakuulat mahdollistavat monipuolisen voimaharjoittelun kotona. Erilaiset treenipallot soveltuvat monenlaisiin voima- ja heittoharjoituksiin, sekä tukilihasten vahvistamiseen. Treenipallot vaikuttavat monipuolisesti koko kehoon ja lisäävät nopeutta, räjähtävyyttä, silmä-käsikoordinaatiota, liikkuvuutta ja tasapainoa. Leuanvetotangot ovat taas käteviä, tilaa säästäviä ja monipuolisia kuntoiluvälineitä, joilla kehität tehokkaasti lihaskuntoa ja kestävyyttä.

Kun olet aloittamassa voimaharjoittelua, löydät Kärkkäisen verkkokaupan valikoimasta treenaamiseen tarvittavat tuotteet parhailta tuotemerkeiltä. Voit valita voimaharjoitteluun tarvittavat levypainot, levytangot, hihnat ja vyöt, kahvakuulat, treenipallot ja leuanvetotangot helposti haluamaasi aikaan. Kärkkäisen verkkokauppa palvelee sinua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Painot | Prisma verkkokauppa

LevypainotPainonnostotarvikkeetKäsipainot. Suodata tuotteita. Suodata. Brändi. Hinta. Tuotteita: 36 … 2,5kg olympia levypaino MV.

Tervetuloa tutustumaan Prisman Painot –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Levypaino 2×5 kg käsipainoihin musta | tokmanni.fi

Pakkaus sisältää 2 kpl levypainoja. Sopii 30 mm tankoihin. Lisätietoja.

Levypaino 2×5 kg käsipainoihin musta edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Voimaharjoittelu – Biltema.fi

Levytankosarja, 20,5 kg · Treenipenkki · Levypaino · Käsipainosarja 13,8 kg · Käsipaino, 10,8 kg · Käsipaino, 2 kpl · Mutkatanko · Punnerruskahva, 2 kpl.

Voimaharjoittelu auttaa voimaan hyvin monella eri tavalla: se antaa energiaa ja nukut paremmin, ja lisäksi lihaksesi kasvavat ja saat voimaa. Bilteman edullisesta ja laadukkaasta valikoimasta löydät kaikkea tehokkaaseen treeniin!

Kahvakuula, tanko ja painot kotiin – Verkkokauppa.com

Kahvakuula, tanko ja painot kotiin – Verkkokauppa.com

Kahvakuulat, käsipainot, tanko ja levypainot mahdollistavat rajattoman määrän eri harjoitteita kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Verkkokauppa.com – todennäköisesti aina halvempi!

Levypainosarjat jopa -40% | Katso tarjoukset – Gorilla Sports

Levypainosarjat jopa -40% | ALE hinnat alk. 15€ | Katso tarjoukset | Gorillasports.fi

Levypainot 2x10kg 2x5kg, 30mm Vinyylipainot Otekahvoilla, Musta. 59,95 € (89,95 €). Alkaen 4.95 €/kk. (2). Heti varastosta Osta.

Levypainosarja 20 kilosta 100 kiloon saakka, alkaen 24,95€. Yhteensä 24 eri levypainosarjaa. Katso kaikki painosarjat tästä ja tilaa omasi.

Kuntoiluvälineet ja painot – Rusta

Kuntoiluvälineet ja painot

Kuntoile itsesi vahvemmaksi – ja terveemmäksi! Valikoimissamme on eripainoisia käsipainoja, kahvakuulia ja levytankoja. Kaikki tarvitsemasi, jotta voit …

Treenitarvikkeet | Budget Sport

… Leuanvetotangot · Painosarjat ja tangot · Ranne- ja nilkkapainot · Jumppakepit · Käsipainot ja levypainot · Salihanskat · Urheilujuomat · Hulavanteet.

Treenivarusteet ja välineet salille ja treenaukseen. Monipuolinen valikoima treenivarusteita, välineitä ja tarvikkeita treenaukseen verkkokaupasta tai myymälästä.

Keywords: motonet levypaino