Pienkonebensiini biltema

Alkylaattibensiini 4-tahtimoottoreihin – Biltema.fi

Alkylaattibensiini 4-tahtimoottoreihin.

Alkylaattibensiini 4-tahtimoottoreihin

Alkylaattibensiini, 2-tahtimoottoreihin, 2 % – Biltema.fi

Alkylaattibensiini, 2-tahtimoottoreihin, 2 %

Alkylaattibensiini, 2-tahti 2 %, 1 L – Biltema.fi

Valmiiksi sekoitettu bensiini kaksitahtisiin polttomoottoreihin ilman erillistä voitelua; ruohotrimmerit, raivaussahat, pensasleikkurit ja muut pienkoneet.

Valmiiksi sekoitettu bensiini kaksitahtisiin polttomoottoreihin ilman erillistä voitelua; ruohotrimmerit, raivaussahat, pensasleikkurit ja muut pienkoneet. Akrylaattibensiini on puhtaampaa kuin tavallinen lyijytön bensiini, se haisee ja muodostaa nokea vähemmän. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Erittäin helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää ihoa. Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesieliöille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN. EI saa oksennuttaa. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä viileässä. Hävitä sisältö/pakkaus kansallisten määräysten mukaisesti. Sisältää: Teollisuusbensiini (maaöljy), laajan tislausalueen alkylaatti, butaania sisältävä, teollisuusbensiini (maaöljy), isomerisointi

Alkylaattibensiini, 4-tahti, 1 L – Biltema.fi

Erittäin helposti syttyvä neste ja höyry. Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Ärsyttää ihoa. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.

Puhdas bensiini ilman öljyä nelitahtimoottoreille mm. ruohonleikkureissa, puutarhajyrsimissä, lumilingoissa, veneissä ym. sekä kaksitahtimoottoreille erillisellä voitelulla. Alkylaattibensiini on puhtaampaa kuin tavallinen lyijytön bensiini, se haisee ja muodostaa nokea vähemmän.

Polttoaineet – Biltema.fi

Osta & Nouda Drive In – Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App – 19 000 tuotetta taskussasi! Valikko Biltema logo.

Pienkonebensiini | Motonet Oy

Motonetista saat myös pienkonebensiiniä joka soveltuu kaikkiin pieniin moottoreihin. Toimii hyvin myös säilytysbensiininä, esim. talven yli.

Pienkonebensiini 4T, 5 l | tokmanni.fi

Pienkonebensiini 4T, 5 l edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Bilteman trimmerin bensa – – Suomi24 Keskustelut

Bilteman trimmerin bensa – – Suomi24 Keskustelut

Tere!Elikkäs minkälaista bensaa kyseiseen koneeseen? Riittääkö pelkkä 2-tahti pienkonebensa vai tarviiko siihen lisätä jotain öljyä?

Pienkonebensiini – – Suomi24 Keskustelut

Pienkonebensiini – – Suomi24 Keskustelut

Onko pienkonebensiini valmista käytettäväksi moottorisahassa eli onko siinä … Voi lisätä teelusikallisen tai kaksi bensiinin lisäainetta esim bilteman …

Hei!Onko pienkonebensiini valmista käytettäväksi moottorisahassa eli onko siinä 2T-öljy sekoitettuna valmiiksi?

Keywords: pienkonebensiini biltema, biltema pienkonebensiini