Pyöräilytakki miehet

Pyöräilytakki – miehet – stadium.fi

Täältä löydät verkkokauppamme pyöräilytakit miehille. Valikoima sisältää muun muassa tuulta- ja vettähylkiviä pyöräilytakkeja merkeiltä Everest ja Craft.

Osta miesten pyöräilytakki verkosta. Ilmainen tomitus myymälään, 365 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

Pyöräilytakit laajasta valikoimasta | XXL

pyorailytakit Pyöräilytakit – Pyöräilyvaatteet | XXL

Pyöräilytakki on helppo pakata pieneen tilaan ja ottaa pidemmille pyöräilylenkeille mukaan. Laajan valikoiman pyöräilytakkeja löydät XXL.fi-verkkokaupasta.

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta pyorailytakit Pyöräilytakit XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Pyöräilytakit 30 päivän hintalupauksella.

Pyöräilytakit | Pyöräily – Budget Sport

Pyöräilytakit | Pyöräily | Budget Sport

Laadukkaat Budget Sportin miesten ja naisten pyöräilytakit saat edullisesti netistä ja myymälästä, huippumerkeiltä kuten Craft ja Yoko. Mallistossamme on sekä …

Pyöräilytakit sekä muut tarvikkeet ja vaatteet pyöräilyyn parhailta merkeiltä edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa heti!

Pyöräilytakit naisille ja miehille – Intersport

Pyöräilytakit naisille ja miehille | Intersport

Hyvä pyöräilytakki tai pyöräilyliivi kuuluu jokaisen pyöräilijän perusvarustukseen. Säänkestävät ja vedenpitävät pyöräilytakit löydät Intersportilta!

Pyöräilytakit polkuhintaan laatumerkeiltä! Bikester.fi

Pyöräilytakit polkuhintaan laatumerkeiltä! │ Bikester.fi

Pyöräilytakki on pitää tuulen ja sateen loitolla! ✓ Meiltä monikäyttöiset pyöräilytakit alan huippumerkeiltä ✓ Nopea toimitus! ✓ Bikester.fi.

Pyöräilytakki on pitää tuulen ja sateen loitolla! ✔ Meiltä monikäyttöiset pyöräilytakit alan huippumerkeiltä ✔ Nopea toimitus! ✔ Bikester.fi

Miesten pyöräilyvaatteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Miesten pyöräilyvaatteet jokaiseen keliin Pyöräilyharrastusta voi jatkaa ympäri vuoden, kunhan vain vaatteet ja … Endurance Wayne miesten pyöräilytakki.

Miesten pyöräilyvaatteet jokaiseen keliin

Pyöräilyharrastusta voi jatkaa ympäri vuoden, kunhan vain vaatteet ja varusteet ovat kunnossa. Hyvien varusteiden ansiosta lajia on mukava jatkaa, vaikka sade vihmoisi tai pakkanen napsuisi. Vaateissa on tärkeää, että ne tarjoavat mukavan ajoelämyksen palvellen lajia optimaalisella tavalla. Kesä tai talvi – pyöräilyvaatteet joka keliin ja vuodenaikaan löydät Kärkkäisen verkkokaupan kautta.

Pyöräillä voi ympäri vuoden

Pyörää ei suinkaan tarvitse hylätä varaston seinustalle silloin, kun ensilumi satelee maahan. Päinvastoin! Pyöräily on harrastus, jota voi jatkaa ympäri vuoden. Niin kesällä kuin talvellakin oikeanlaiset vaatteet varmistavat mukavan ajokokemuksen. Iho pysyy myös pakkasella lämpimänä, kun vaatteet siirtävät hien pois iholta. Pyöräilyvaatteet syksyyn ja kevääseen valitaan vaihtelevaan säähän sopiviksi.

Pyöräillessä kannattaa luonnollisesti kiinnittää huomiota omaan pyöräilytapaan ja -lajiin. Maastopyöräilijä tarvitsee erilaiset varusteet kuin työmatkoja pyörän selässä viillettävä kaupunkiajaja. Osa haluaa ajella ainoastaan kesäkaudella, toiset taas jatkavat ajoa ympäri vuoden. Kärkkäisen verkkokaupan kattavasta valikoimasta löydät miesten pyöräilyvaatteiden lisäksi polkupyörät sekä pyöräilytekstiilit ja -varusteet.

Lämpimillä kesäkeleillä pyöräilyyn kannattaa valita vaatteet, jotka suojaavat ihoa mahdollisilta iskuilta ja haavereilta. Näin eteenkin maastossa liikkuessa, missä terävät oksat ja vastaavat saattavat raapia pohkeita ja käsivarsia. Myös kämmenet kannattaa pitää suojattuna pyöräilykäsineillä. Jos kaatuminen tapahtuu, kädet ovat ensimmäisenä ottamassa iskua vastaan.

Pyöräilyvaatteet talvipyöräilyyn

Kerrospukeutuminen on erityisen tärkeää talvipyöräilyssä. Näin pyöräilijä pysyy lämpimänä ilman että olo käy turhan tukalaksi. Ensimmäisen, ihoa vasten olevan kerroksen, tulisi olla hengittävä tekninen alusasu, joka siirtää kosteuden tehokkaasti pois iholta. Merinovillalla varustettu asu on lämmin vaihtoehto alusvaatteeksi.

Alusvaatteiden päälle puetaan välikerros.Välikerrokseksi sopii oivallisesti pitkähihainen, korkeakauluksinen trikoopaita ja trikoohousut. Oikein kylmällä välikerroksia voi pukea etenkin yläkroppaan useita. Välikerroksen päälle tulee tuulelta, kylmältä ja kosteudelta suojaava kuorikerros.

Asusteissa kannattaa huomioida, että vinkka ottaa useimmiten ensimmäisenä eteen ojennettuihin käsiin sekä kasvoihin. Hyvät pyöräilykäsineet pitävät sormet lämpiminä. Ne kuitenkin antavat kädensijoille tukevan pidon. Pään suojaksi kannattaa hankkia lämmin kypärälakki. Kypärälakin pariksi sopii sään mukaan paksu tai ohut pipo.

Pyöräilytakit – Scandinavian Outdoor

Pyöräilytakit | Scandinavian Outdoor

Endura MT500 Waterproof Jacket II Maastopyöräilyyn tehty miesten laatutakki joka pitää sateen ja tuulen mutta hengittää hyvin. Halti …

Tilaa pyöräilytakki kotimaisesta verkkokaupasta, toimitettuna vaikka suoraan kotiovellesi. Endura-vaatteet Scandinavian Outdoorista.

Pyöräilytakit – Partioaitta

Pyöräilytakit

… Miesten ulkoiluhousut · Miesten sandaalit · Softshell-takit · Miesten kuoritakit · Naisten villapaidat · Metsästyskengät · Naisten ulkoiluhousut …

Takit pyöräilyyn ✓ Tuulta ja sadetta pitävät takit, hengittävät takit ✓ Huippumerkeiltä: Vaude, Gore Wear, Scott, Fjällräven x Specialized…

Pyöräilytakit | Motonet Oy

Tuoteryhmä: Pyöräilytakit.

Tuoteryhmä: Pyöräilytakit

Keywords: pyöräilytakki miehet