Rakennusteline biltema

Monitoimitikkaat – Biltema.fi

Bilteman kätevät monitoimitikkaat toimivat tavallisina tikkaina, A-tikkaina tai tasona/korokkeena. Voit tilata monitoimitikkaat myös helposti …

Bilteman kätevät monitoimitikkaat toimivat tavallisina tikkaina, A-tikkaina tai tasona/korokkeena. Voit tilata monitoimitikkaat myös helposti verkkokaupastamme!

Telineet – Biltema.fi

Osta & Nouda Drive In – Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App – 19 000 tuotetta taskussasi! Valikko Biltema logo.

Tikkaat – Biltema.fi

Bilteman valikoimassa on useita erilaisia tikkaita niin kotiin kuin työmaallekin. Meillä on erilaisia tikkaita tasotikkaista työtikkaisiin.

Putoamissuojaimet ja turvavaljaat – Biltema.fi

Kun työskentelet korkealla, esimerkiksi talon katolla, rakennustelineillä tai korkeilla tikkailla, on turvallisuutesi vuoksi tärkeää, …

Tänne olemme koonneet valikoimamme putoamissuojaimia sekä turvavaljaita. Putoamissuojainten käyttäminen on erittäin tärkeää, kun työskennellään korkealla maan pinnasta.

Alumiininen rakennusteline 263 cm | Motonet Oy

Alumiininen rakennusteline. Kahden ristikkäisen poikkipuun ansiosta erittäin vakaa. Telineessä alumiiniputkirunko, purettavissa varastointia varten.

Alumiininen rakennusteline. Kahden ristikkäisen poikkipuun ansiosta erittäin vakaa. Telineessä alumiiniputkirunko, purettavissa varastointia varten. •…

Tikkaat ja rakennustelineet | bauhaus.fi

Tikkaat ja rakennustelineet | bauhaus.fi

Teleskooppitikkaat ja alumiinitikkaat ovat kevyet liikutella ja helppo varastoida. Rakennustelineitä käyttäessä kannattaa olla myös kunnon …

Tikkaat ja rakennustelineet turvalliseen rakentamiseen BAUHAUSista

Tikkaat, telineet, varastointi | Karkkainen.com verkkokauppa

Tikkaat, telineet ja varastointi – turvallisuuden ABC Tikkaat, telineet ja varastointi on keskeisessä sijassa rakentamisen, remontoimisen ja jopa muuton …

Tikkaat, telineet ja varastointi – turvallisuuden ABC

Tikkaat, telineet ja varastointi on keskeisessä sijassa rakentamisen, remontoimisen ja jopa muuton ensimetreillä. Lue tästä, millä tavalla kiinnität huomiota omaan ja muiden työturvallisuuteen.

Tikkaat seisovat tukevasti omilla jaloillaan
Tikkaat ovat verraton apu kun kurkottelet korkealla. Niveltikkaat ovat monipuolinen apuväline kotiaskareisiin: ne toimivat jatkovartena ja erinomaisena telineenä, kun tarvitset koroketta. Askelmatikkaat ovat myös tukeva vaihtoehto lampun vaihtoon, rännin puhdistukseen ja yläkaappien pyyhkimiseen, mutta jos mielesi tekee päästä yhä ylemmäs, valitse korkeat jatkotikkaat.

Jatkotikkaita säätämällä pääset kiperiinkin kohteisiin. Korottamalla pisimmät jatkotikkaat yltävät jopa seitsemään metriin. Turvallisuusnormit ja standardit täyttävät jatkotikkaat ovat turvalliset ja keveät käyttää, mutta pidä huoli, että tikkaat seisovat tukevasti tasaisella alustalla.

Tikkaat ovat tarkoitettu väliaikaiseen käyttöön, eikä niitä voi harkita pysyväksi ratkaisuksi esimerkiksi paloportaiden sijaan. Jos maalaat korkealla yläilmoissa, tikkaat eivät ole turvallisin vaihtoehto. Parasta on rakentaa tukevat ja jämäkät telineet.

Telineet varmistavat turvallisen liikkumisen yläilmoissa
Telineiden avulla talon rakentaminen, maalaaminen ja ulkolaudoituksen uusiminen on turvallista ja helppoa. Pystyt liikkumaan korkealla vapaammin kuin tikkaiden kanssa, etkä joudu ravaamaan jatkuvasti ylhäältä alas paikkaa vaihtaessa.

Kevyet alumiintelineet rakennat paikalle hetkessä. Ne on helppo siirtää talon reunalta toiselle aina projektin edetessä. Telineet on varustettu suojakaiteilla ja niille kipuaminen on helppoa. Telineen korkeutta voidaan laskea ja lisäpalojen ansiosta nostaa tarvittaessa. Liikuttavutta lisäävät telineen alle asennettavat, lukittavat pyörät.

Varastoi oikein!
Työvälineet ja rakennusmateriaalit on tärkeä varastoida oikein. Kuljeta raskaat tuotteet turvallisesti kulljetusalustalla tai taljan ja vinssin avulla. Kuljetuskärryn avulla siirrät helposti satoja kilojakin painavia esineitä, kuten pianoa, jota muuten olisi äärimmäisen hankala liikuttaa paikasta toiseen.

Oikea tapa varastoida on nostaa kevyet ja pienet tavarat etualalle helppoon paikkaan. Näin et joudu siirtämään raskaita esineitä pois edestäsi tarvitessasi jotain pientä. Mieti myös, missä järjestyksessä tavaroita tarvitset: harvemmin käytettäviä jaksaa etsiäkin tovin, mutta jos vatupassi tai kakkosneloset laudat ovat aina pinon alimmaisena, keskeyttää se touhun jatkuvasti.

Sijoittaessasi väliaikaisia varastointitiloja ulos, muista paitsi päältä tuleva myös maasta nouseva kosteus. Asettele tavarat mielummin kuormalavojen tai vastaavien tukien päälle kuin suoraan maata vasten.

Raskaita kuormia kuljettaessasi kätevä apuväline on kuormaliina. Sillä kiristelet lautakuormat, polttopuut ja muuttotavarat ryhdikkäästi peräkärryn kyytiin. Autossa kannattaa pitää mukanaan aina kuormaliinaparia: kuljetuksen lisäksi kuormaliina voi olla yllättäen tarpeen, jos autosi juuttuu lumituiskeessa ojaan ja tarvitset pikaista vetoapua.

Tikkaat, telineet, työntövarret ja tapit sekä monikäyttöiset köydet, narut ja liinat löydät helposti Kärkkäisen verkkokaupasta!

Tikkaat ja rakennustelineet edullisesti Byggmaxilta

Osta Tikkaat ja rakennustelineet Byggmaxista. Laaja valikoima edulliseen hintaan ja hintatakuulla ✓ 30 päivän avoin kauppa ✓ Nopea toimitus.

Tikkaat ja varastointi – Hintakaari.fi verkkokauppa

Heti omasta varastosta ja Kuljun Kartanon myymälästä. Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä. Rakennusteline siirrelt=C3=A4v=C3=A4 teline – Rakennustelineet …

Keywords: rakennusteline biltema, rakennustelineet biltema, biltema rakennusteline