Selvitä kaikki tarvitsemasi tiedot Norwegian pankista Suomessa

Bank Norwegian on yksi tunnetuimmista pankeista Suomessa. Tässä oppaassa käymme läpi kaikki tarvittavat tiedot, joita sinun tulisi tietää tästä pankista.

Tili luominen

www.banknorwegian.fi on norjalainen verkkopankki, joka tarjoaa palveluitaan myös Suomessa. Voit luoda tilin helposti ja nopeasti heidän verkkosivustollaan.

Bank Norwegianin kirjautumistiedot ovat saatavilla heidän virallisella verkkosivustolla, jossa voit myös ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa.

Asiakaspalvelu Suomeksi

Bank Norwegian tarjoaa asiakaspalvelua myös suomeksi. Voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa puhelimella tai sähköpostilla.

Puhelinnumero:+358 9 2316 1109

Sähköposti:asiakaspalvelu@banknorwegian.fi

Norwegian luottokortti

Bank Norwegian tarjoaa luottokortteja, jotka ovat suosittuja käyttäjien keskuudessa. Luottokortin hakeminen on helppoa ja voit tehdä sen verkossa.

Luottokortin korko on yksi tärkeä tekijä, jota sinun tulisi ottaa huomioon. Bank Norwegian tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja asiakkailleen. Saat tarkemmat tiedot heidän verkkosivustoltaan tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

CVC-koodi

CVC-koodi on kolminumeroinen turvakoodi, joka tarvitaan luottokorttimaksujen varmistamiseen. CVC-koodi on yleensä luottokortin takana oleva kolminumeroinen numero. Pidä aina huolta CVC-koodin turvallisuudesta ja älä jaa sitä muiden kanssa.

Päätelmä

Bank Norwegian on luotettava ja suosittu pankki Suomessa. Voit luoda tilin helposti heidän verkkosivustollaan ja saada kaikki tarvitsemasi tiedot heidän asiakaspalvelustaan. Norwegianin luottokortti tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja ja pääset käyttämään sitä laajalti.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Bank Norwegianin asiakaspalveluun, joka auttaa sinua mielellään suomeksi.

Tarjoamme tässä oppaassa perustiedot Bank Norwegianista. Voit saada tarkempia tietoja heidän verkkosivustoltaan osoitteessa www.banknorwegian.fi.

Artiklen Selvitä kaikki tarvitsemasi tiedot Norwegian pankista Suomessa har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 17 anmeldelser