Stihl gta 26 motonet

Moottorisahat & ketjusahat | Motonet Oy

Motonetista laajasta valikoimasta löydät kattavasti moottorisahat, akkukäyttöiset moottorisahat, teräketjut, polttoainesuodattimet ja huoltotarvikkeet.

STIHL GTA 26 halvin hinta | Katso päivän tarjous – Hintaopas.fi

Moottorisahat & ketjusahat | Motonet Oy

Motonetista laajasta valikoimasta löydät kattavasti moottorisahat, akkukäyttöiset moottorisahat, teräketjut, polttoainesuodattimet ja huoltotarvikkeet.

GTA 26 setti – Vahva ja kätevän kokoinen akkusaha – STIHL

STIHL GTA 26 halvin hinta | Katso päivän tarjous – Hintaopas.fi

Olemme löytäneet tuotteen yhteensä 12 myymälästä, joista 6 on Hintaoppaan maksavia asiakkaita, joilla on suora linkki myymälään.

Vertaa hintoja STIHL GTA 26 Moottorisahat. Parhaat tarjoukset 13 verkkokaupasta. Puolueeton hintavertailu. Lue arvostelu tai jaa kokemuksia. Löydä suosituimmat STIHL tuotteet halvemmalla.

STIHL GTA 26 puutarhaleikkuri | Karkkainen.com verkkokauppa

GTA 26 setti – Vahva ja kätevän kokoinen akkusaha

Tämä tuote on noudettava STIHL jälleenmyyjältä, joka opastaa tuotteen turvallisen käytön ja tarjoaa huoltopalvelun tuotteen koko elinkaaren ajan.

Älä anna pienen koon hämätä. GTA 26 näyttää käytössätodellisen kokonsa. Kun leikkaat puita ja pensaita,pilkot oksia tai teet rakennustöitä: Se vakuuttaa suurellasahaustehollaan, hiljaisella toiminnalla, erittäinhyvällä ergonomiallaan ja pitkällä käyttöajallaan – 10,8 Vvaihtoakkujen AS 2 ansiosta. Sisältää Akun AS 2 ja laturin AL 1.

STIHL GTA 26 akkuoksasahan käyttö – YouTube

STIHL GTA 26 puutarhaleikkuri | Karkkainen.com verkkokauppa

GTA 26 näyttää käytössä todellisen kokonsa. Kun leikkaat puita ja pensaita, pilkot oksia tai teet rakennustöitä: Se vakuuttaa suurella sahaustehollaan, …

Älä anna pienen koon hämätä. GTA 26 näyttää käytössä todellisen kokonsa. Kun leikkaat puita ja pensaita, pilkot oksia tai teet rakennustöitä: Se vakuuttaa suurella sahaustehollaan, hiljaisella toiminnalla, erittäin hyvällä ergonomiallaan ja pitkällä käyttöajallaan – 10,8 V vaihtoakkujen AS 2 ansiosta. Monipuolinen akkusaha. Puiden ja pensaiden karsintaan, oksien sahaamiseen tai rakennustöihin. 1/4“ PM3-teräketju tarjoaa suuren sahaustehon ja hyvän sahausjäljen. Pitävä kahva täydellistä ergonomiaa varten. Ketjun vaihto ilman työkaluja, taittuva ketjusuojus turvalliseen työskentelyyn, lataustilan näyttö. Sisältää Akun AS1 ja laturin AL 1.

Vakiovarusteet

Tehokas teräketju
Akkusahalla on voimakas STIHL Picco Micro 3 teräketju ja korkea ketjunopeus (8 m/s), joka tekee työstä nopeaa ja työnjäljestä kaunista.

Taittuva ketjunsuoja
Käyttäjän turvallisuutta varten on akkusahalla taittuva ketjunsuojus, jonka voi nostaa 90°. Suojus antaa käyttäjälle suojaa samalla kun se ei estä työssä vaan antaa käyttäjän leikata koko leikkuupituudella.

LED lataustilannäyttö
LED-latausvalon avulla voi helposti seurata akun käyttöä ja latautumista.

Litiumioni akku ja laturi
AS 2 on voimakas, mutta kevyt 10,8 V litiumioni akku. Akussa on pitkä käyttöaika ja korkea teho. Laturi AL 1 tulee mukana kun ostaa setin.

Kätevä kuljetuslaukku
Setin mukana tulee kätevä kuljetuslaukku, jonka voi kiinnittää seinälle tai käyttää kuljetuksen aikana. Akku ja laturi kuuluu myös settiin ja niille on laukussa omat taskut.

Työkaluton ketjunvaihto
Ketju vaihdetaan yksinkertaisesti ilman työkaluja löysäämällä akkusahan sivussa olevalla siipimutterilla. Ketjua ei tarvitse kiristää käsin.

Tekniset tiedot

  • Akkuteknologia: Litiumioni AS tuoteperhe
  • Ketjujako: 1/4″ P
  • Teho V: 11
  • Äänenpaine dB(A): 77
  • Terälevyn uran leveys mm: 1,1
  • Terälevyn pituus cm: 10
  • Keskimääräinen sahauskapasiteetti 5*5cm: 40
  • Tärinäarvo oikea m/s²: 2,8
  • Tärinäarvo vasen m/s²: 2,9
  • Paino kg: 1,2

Låt inte den lilla storleken lura dig. GTA 26 visar sin verkliga storlek i bruk. När du sågar träd och buskar, hugger grenar eller utför byggnadsarbeten: Den övertygar med sin höga sågkraft, tysta drift, mycket goda ergonomi och långa drifttid – tack vare 10,8 V ersättningsbatterierna AS 2. En mångsidig sladdlös såg. För beskärning av träd och buskar, sågning av grenar eller för byggnadsarbeten. 1/4” PM3-bladkedjan erbjuder hög sågkraft och ett bra sågmärke. Grepphandtag för perfekt ergonomi. Kedjebyte utan verktyg, fällbart kedjeskydd för säkert arbete, laddningsstatusdisplay. Inkluderar batteri AS1 och laddare AL 1.

Standard utrustning

Kraftfull sågkedja
Den sladdlösa motorsågen har en kraftfull STIHL Picco Micro 3 bladkedja och en hög kedjehastighet (8 m/s), vilket gör arbetet snabbt och arbetsmärket vackert.

Fällbart kedjeskydd
För användarens säkerhet har den sladdlösa sågen ett fällbart kedjeskydd som kan höjas 90°. Skyddet ger användaren skydd samtidigt som det inte hindrar arbetet utan låter användaren klippa längs hela klipplängden.

LED-indikator för laddningsstatus
Med LED-laddningslampan kan du enkelt övervaka batterianvändning och laddning.

Litiumjonbatteri och laddare
AS 2 är ett kraftfullt men lätt 10,8 V litiumjonbatteri. Batteriet har lång drifttid och hög effekt. Laddaren AL 1 ingår när du köper setet.

Praktisk transportväska
Setet kommer med en praktisk transportväska som kan fästas på väggen eller användas under transport. Batteriet och laddaren ingår också i setet och har egna fickor i väskan.

V

STIHL GTA 26 akkukäyttöinen oksasaha – YouTube

STIHL GTA 26 SET Akkuoksasaha | Sporttikone

VUODEN 2022 HITTI TUOTE ! HETI VARASTOSTA ! NOPEA TOIMITUS ! Älä anna pienen koon hämätä. GTA 26 näyttää käytössä todellisen kokonsa. Kun leikkaat puita.

 VUODEN 2022 HITTI TUOTE ! HETI VARASTOSTA ! NOPEA TOIMITUS !Älä anna pienen koon hämätä. GTA 26 näyttää käytössä todellisen kokonsa. Kun leikkaat puita

STIHL GTA 26 SET Akkuoksasaha – Sporttikone

Akkusaha | Tehokkaat akkukäyttöiset moottorisahat – K-Rauta

Akkusaha sopii niin metsätöihin, työmaalle kuin harrastuskäyttöön. Akkumoottorisaha on usein kevyt käyttää ja toimii tehokkaasti käytössä pelkällä akun …

Akkusaha sopii niin metsätöihin, työmaalle kuin harrastuskäyttöön. Akkumoottorisaha on usein kevyt käyttää ja toimii tehokkaasti käytössä pelkällä akun latauksella.

Keywords: stihl gta 26 motonet, sähkösaha motonet, moottorisaha motonet, halkaisuketju motonet, stihl ms 170 teräketju motonet