Tesla supercharger

Supercharger | Tesla Suomi

Teslan omistama ja ylläpitämä Supercharger-verkosto käsittää yli 40 000 latausasemaa, joten se on maailman suurin pikalatausverkosto.

Supercharger pitää akkusi ladattuna ollessasi matkalla. Luotettavan maailmanlaajuisen verkon ansiosta voit ajaa minne tahansa ja pitää akkusi ladattuna. Kytke johto, lataa ja jatka matkaa.

Tesla Superchargers in Finland

Tesla Superchargers in Finland | Tesla

Tesla Superchargers in Finland ; Kuopio, Finland 2 Naulakatu 70800 Kuopio Roadside Assistance : 075 3263818 ; Kärsämäki, Finland 1 Haapajärventie 86710 Kärsämäki.

Schedule a Tesla test drive at a time and date that is convenient for you.

Supercharger-pilottikokeilu muille kuin Tesla-sähköautoille

Supercharger-pilottikokeilu muille kuin Tesla-sähköautoille | Tesla-Tuki Suomi

Tämän pilottikokeilun ansiosta myös muut kuin Teslalla ajavat sähköautoilijat pääsevät nyt valikoiduissa maissa käyttämään Tesla-sovelluksella (versio 4.2.3 …

Marraskuussa 2021 käynnistetty Supercharger-pilottikokeilu muille kuin Tesla-sähköautoille laajenee edelleen uusille latausasemille ja uusiin maihin. Näin tuemme tavoitettamme nopeuttaa maailman siirtymistä kestävään energiaan.

Lataaminen | Tesla Suomi

Teslan Wall Connectorit, Destination Charging -latausasemat ja Supercharger-latausasemat takaavat, että ajoneuvosi akussa on virtaa aina ja kaikkialla.

Supercharging | Tesla

Supercharger-äänestys | Tesla Suomi

Antamalla äänesi hyväksyt, että Tesla voi ottaa sinuun yhteyttä Supercharging-latauksen tiimoilta. Edellisen vuosineljänneksen voittaja. Voittaja on yksi …

Lue lisää uusien Supercharger-sijaintien äänestämisestä.

Supercharger-äänestys | Tesla Suomi

Supercharger-joutoaikamaksu | Tesla Suomi

Kukaan ei jätä autoaan pysäköidyksi mittarin viereen bensiiniasemalla. Sama koskee Supercharger-latauspaikkoja. Tesla-sovelluksen avulla omistaja voi valvoa …

Suunnittelimme Supercharger-verkoston tehdäksemme pitempien matkojen ajamisesta helppoa ja nautittavaa. Siksi ymmärrämme, että voi olla turhauttavaa tulla latausasemalle ja nähdä, että täyteen ladatut Teslat ovat varanneet kaikki paikat. Kaikkien omistajien kokemuksen parantamiseksi otamme käyttöön kaikkia autoja koskevan joutoaikamaksun (idle fee) parantaaksemme Supercharger-latauspaikkojen saatavuutta.

Supercharger-joutoaikamaksu | Tesla Suomi

Teslan Supercharger-latausasemat: Miten niin ei muka jokapäiväiseen käyttöön? | Auto Bild Suomi7

Saksassa on erikoinen tilanne, jos aikoo ladata ilmaista sähköä Teslan elinkaaren ajan. Lataaminen on ollut täysin ilmaista, mutta nyt omistajille on Saksassa tullut postia.

Keywords: tesla supercharger, tesla latauspisteet, tesla supercharger suomi, tesla supercharger hinta, tesla supercharge, supercharger tesla, tesla latauspisteet suomessa, tesla latauspisteet suomi, tesla pikalataus, tesla supercharger helsinki, tesla latausasemat, tesla supercharger-lataus, tesla latauspiste