Uima altaan lämmitin biltema

Allaslämmitin – Biltema.fi

Allaslämmitin · Muut asiakkaat ostivat myös · Uima-allaslämpömittari · Uima-altaan hoitosarja, mukana pohjaimuri ja allashaavi · Aloituspakkaus allasveden hoitoon.

Haluatko pidentää allaskautta tai hallita veden lämpötilaa uima-altaassasi? Silloin tarvitset allaslämmittimen. Lämmittää veden maks. 40 °C:seen Sähkökäyttöinen allaslämmitin lämmittää allasveden enintään 40 °C:seen. Lämpötila nousee 0,5–1,5 °C tunnissa altaan kokonaisvesimäärästä riippuen. Sähkölämmitin sopii noin 1520–17 035 litran altaisiin ja suodadinpumpuille/hiekkasuodattimille, joiden suodatusteho on enintään 3785 litraa tunnissa. Digitaalinen ohjauspaneeli Allaslämmitintä ohjataan digitaalisen ohjauspaneelin kautta. Kun altaan vesi on noussut haluttuun lämpötilaan, voit sammuttaa lämmittimen helposti ohjauspaneelin painikkeella.  Lämmittimen mukana tulee siirrettävä vikavirtasuojakytkin. Tarkista etukäteen pätevältä sähköasentajalta, voiko lämmittimen yhdistää suoraan kodin olemassa olevaan sulakkeeseen.

Uima-altaan aurinkolämmitin – Biltema.fi

Aurinkolämmitin lämmittää altaan ympäristöystävällisesti ja älykkäästi. Se nostaa veden lämpötilaa aurinkoenergian avulla noin 3–5 °C sääolosuhteiden mukaan.

Suunnitteletko lämmitysjärjestelmän hankkimista uima-altaaseen? Silloin aurinkokeräin on hyvä vaihtoehto. Ympäristöystävällistä lämpöä Aurinkolämmitin lämmittää altaan ympäristöystävällisesti ja älykkäästi. Se nostaa veden lämpötilaa aurinkoenergian avulla noin 3–5 °C sääolosuhteiden mukaan. Teknisesti se toimii niin, että aurinko lämmittää aurinkopaneelin paneeleja. Auringon lämpö siirtyy lämmittimen läpi kulkevaan veteen, joka alkaa lämmittää allasta.  Helppo asentaa Allaslämmitin on erittäin helppo asentaa. Aurinkokeräin sijoitetaan nurmikolle tai katolle. Sen jälkeen se yhdistetään mukana tulevalla sovitteella 3,2 cm paksuisiin puutarhaletkuihin. Lopuksi puutarhaletkut yhdistetään allaspumppuun. Laajennettava järjestelmä Jos uima-allas on suuri, siihen voi sarjakytkeä useita allaslämmittimiä niin, että kokonaiskapasiteetti vastaa altaan kokoa. Lämmitin toimii kaikissa maan pinnalle asennetuissa altaissa ja sopii suodatinpumpuille, joiden kapasiteetti on enintään 9462 litraa tunnissa, ja hiekkasuodattimille, joiden kapasiteetti on enintään 8327 litraa tunnissa.  HUOM! Muista sammuttaa allaspumppu yöksi, kun ulkolämpötila laskee. Muuten allaslämmitin alkaa jäähdyttää vettä. Käyttökertojen välillä allas kannattaa myös peittää lämpöpeitteellä niin, että lämpöä haihtuu mahdollisimman vähän.

Uima-allastarvikkeet – Biltema.fi

Täältä löydät edulliset uima-allastarvikkeet. Uima-altaan tikkaat, uima-altaan suojapeitteet ja muut tarvikkeet voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!

Uima-allaslämpömittari – Biltema.fi

Allaslämpömittari kelluu vedessä ja löytyy sen vuoksi helposti riippumatta siitä, onko se altaassa aina vai vain mittauksen ajan.

Vesilämpömittari on tarpeellinen väline kaikkiin altaisiin sekä käyttölämpötilan tarkistamiseksi että bakteerikasvua kiihdyttävien ja siten kemikaalien tarvetta lisäävien lämpötilojen havaitsemiseksi. Kelluva Allaslämpömittari kelluu vedessä ja löytyy sen vuoksi helposti riippumatta siitä, onko se altaassa aina vai vain mittauksen ajan. Lämpömittarissa on myös nuora, jonka voi kiinnittää altaan reunaan lämpömittarin saamiseksi helposti käsille. Kaksi mittayksikköä Lämpömittarissa on kaksi lämpötila-asteikkoa, joten lämpötilan lukea sekä Celsius- että Farenheit-asteina. Allaslämpömittarilla voi mitata lämpötilaa myös luonnonvesissä.

Uima-altaat – Uima-allas puutarhaan tai terassille – Biltema.fi

Bilteman valikoimasta saat kätevät ja helposti asennettavat uima-altaat puutarhaan ja terassille edullisesti. Tutustu valikoimaamme!

Allastikkaat, 84 cm – Biltema.fi

Helppo sijoittaa Allastikkaat nostetaan yksinkertaisesti altaan reunan yli niin, että tikkaiden toiset jalat ovat maassa ja … Uima-altaan aurinkolämmitin.

Näillä maanpäällisiin altaisiin tarkoitetuilla allastikkailla pääset helposti altaaseen ja sieltä pois. Helposti koottavissa tikkaissa on kätevä teräsrunkorakenne ja kestävästä kovamuovista valmistetut askelmat. Helppo sijoittaa Allastikkaat nostetaan yksinkertaisesti altaan reunan yli niin, että tikkaiden toiset jalat ovat maassa ja toiset altaan pohjan päällä. Sopii tuotteeseen: Allastikkaat sopivat seuraaviin Bilteman maanpäällisiin altaisiin: 45-840 , 45-8402  ja 45-8410. Tärkeää muistaa Altaan käytön päätyttyä on tärkeää, että tikkaat otetaan pois altaasta, etteivät asiattomat tai uimataidottomat pääse sinne. Tarkista säännöllisesti, että tikkaat ovat ehjät ja kaikki osat oikein asennettu.

Allastikkaat, 107 cm – Biltema.fi

Helppo sijoittaa Allastikkaat nostetaan yksinkertaisesti altaan reunan yli niin, … lapset pääse kiipeämään uima-altaaseen, kun aikuisia ei ole paikalla.

Näillä maanpäällisiin altaisiin tarkoitetuilla turvatikkailla pääset helposti sekä altaaseen että sieltä pois. Helposti koottavien tikkaiden kätevä runkorakenne on ruostumatonta terästä, askelmat kestävää kovamuovia. Helppo sijoittaa Allastikkaat nostetaan yksinkertaisesti altaan reunan yli niin, että tikkaiden toiset jalat ovat maassa ja toiset altaan pohjan päällä. Kätevä turvatoiminto Allastikkaissa on helppokäyttöinen turvatoiminto, jossa ulkotikkaat nostetaan ylös niin, etteivät lapset pääse kiipeämään uima-altaaseen, kun aikuisia ei ole paikalla.  Sopii tuotteeseen: Allastikkaat sopivat maanpäällisiin altaisiin, joiden korkeus on enintään 107 cm. Tärkeää muistaa Altaan käytön päätyttyä on tärkeää, että tikkaat joko otetaan kokonaan pois tai nostetaan turva-asentoon niin, etteivät asiattomat tai uimataidottomat pääse altaaseen. Tarkista säännöllisesti, että tikkaat ovat ehjät ja kaikki osat oikein asennettu.

Allaskemikaalit ja uima-altaan hoitotarvikkeet – Biltema.fi

Biltemasta löydät erilaiset uima-allas kemikaalit sekä muut uima-altaan hoitotarvikkeet. Klooritabletit sekä muut kemikaalit voit tilata myös …

Biltemasta löydät erilaiset uima-allas kemikaalit sekä muut uima-altaan hoitotarvikkeet. Klooritabletit sekä muut kemikaalit voit tilata myös verkkokaupasta!

Letkusovite uima-altaisiin, 2 kpl – Biltema.fi

Letkusovite uima-altaisiin, 2 kpl. … 45-6081. Uima-altaan pintakaivo. 1790. Uima-altaan pintakaivo … Allaslämmitin. 45-6085. Kelluva annostelija.

Letkusovite uima-altaisiin, 2 kpl

Keywords: uima altaan lämmitin biltema